Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Двигател-генераторна група с магнитно зацепване

<< < (5/17) > >>

EDM electronics:
Bat_Vanko, не си разбрал правилно въпроса. Чети внимателно.
Не се интересувам от какво зависи силата на привличане или отблъскване на магнитите и коя от тях е по-голяма /привличащата или отблъскващата/, то това е пределно ясно и без коментар.

Интересното е, силата с която се привличат два магнита, дали е по-голяма от силата която ще е нужна, същите тия два магнита да бъдат разделени. Такова замерване може да стане със силомер или примерно електорнен кантар - това имах предвид.

Ако силите са равни, оня двигател горе с буталата и коляновите валове, ще заработи на кукуво лято.

Bat_Vanko:
EDM, премерих силата с която два магнита с размери 15х20х5 мм се привличат и отблъскват с електронна везна с точност 0,1 гр. Разстоянието приблизително 60 - 70 мм (не съм го мерил, но ако настояваш!) един от друг. Привличане - 30,2 гр, отблъскване - 29,9 гр. Сам прецени кое е по силно привличането или отблъскването!
Успех!

dbonev:
             Аз приемам измерването на Bat _Vanko и мисля че е правилно.Може би разликата от няколко десети идва от неточност в измерването, или в някаква асиметрия на полюсите на магнита.Това лесно може да се провери, като се направи същото измерване с други магнити и ако винаги силата на привличане е малко по-голяма от силата на отблъскване,то това ще е обяснението защо  някой някога направил магнитен двигател , но не можал да го повтори(защото точно тази малка разлика, ще създава въртящия момент и ще се изисква висока прецизност при настройката, и минимални механични  съпротивления) Предлагам да се измери силата при фронтално привличане на два магнита, и да се измери силата при разделяне на същите, но разделянето да не е чрез дърпане в обратна посока, а чрез странично приплъзване.Като се прави този опит на ръка се създава впечатление, че когато се стремим да ги разделим с приплъзване се печели сила .Дали това не е илюзорно? Наистина силата да е по-малка- но да действа на пропорционално по-голям път .Просто трябва експеримент с измерване.

nizo:
Аз също съм забелязал, че привличането е малко по-силно от отблъскването. Малко по-силно, но пък и достатъчно за да се забележи. Отблъскването обаче не е за подценяване, защото то се саморегулира. Аз съм правил постановката на Hatem, за магнитно зацепване и резултатите показаха, че отблъскването е много по-ефективен метод за магнитно зацепване. Разликата, доколкото я разбирам, е в това, че отблъскването отблъсква на разстояние X, докато привличането се стреми към 0. Т.е. избирайки магнити с различна сила на привличане/отблъскване, ние можем да регулираме X, докато стемежа към 0 (слепване) си остава 0.

EDM electronics:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Май 15, 2013, 11:28:51 pm ---EDM, премерих силата с която два магнита с размери 15х20х5 мм се привличат и отблъскват с електронна везна с точност 0,1 гр. Разстоянието приблизително 60 - 70 мм (не съм го мерил, но ако настояваш!) един от друг. Привличане - 30,2 гр, отблъскване - 29,9 гр. Сам прецени кое е по силно привличането или отблъскването!
Успех!

--- Край на цитат ---

Оооххх, не това имах предвид....
Оня прословут бутален двигател работи, като магнитите на буталата и на ротора са с разноименни полюси, т.е. привличат се. След като достигне момента на най-малкото разстояние между тях, силата на привличане става най-голяма. После следва обратният процес, тези два магнита да се разделят - ротора започва да се отдалечава от буталото, т.е. трябва да се приложи сила за да бъдат разделени. Тук не говорим за сила на отблъскване, а сила на разделяне на магнити с разноименни полюси!

Bat_Vanko, аз нямам такъв електронен кантар, като ония с пружината, но щом ти имаш, измери и силата с която ще отлепиш магнитите, да видим какво ще се получи. Т.е. сравняваме силата на привличане със силата на отделяне /не на отблъскване/.

Логиката е тази, че ако силата с която се привличат магнитите при буталния магнит-двигател е равна или още по-лошо по-малка от силата на разделяне на привлеклите се вече магнити, то няма как този двигател да се завърти въобще.

Дано вече е станало ясно. Предполагам вече да сме се изяснили.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия