Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Разработка на Uvan7 по Perendev magnet motor
Радико:
Какво е това "моделирано магнитно поле"
По какво се различава от обикновеното магнитно поле. какви са методите на разпознаването му.
Какви са методите на моделиране.
Vector:
ее..има си тема!
Какво е това "моделирано магнитно поле"-магн. поле което в едната си страна е с по малка плътност от колкото другата или на входа /енергията нужна за преминаване през магн. поле/ е по малка от колкото на изхода .... по добре обяснено е в темата "НАПРАВИ СИ САМ МАГНИТНА ТУРБИНА"
По какво се различава от обикновеното магнитно поле. какви са методите на разпознаването му.
-обясних по какво се различава ,методите на разпознаване -стенд /подробно обяснено как да се направи стенда и как да се ползва в темата "НАПРАВИ СИ САМ МАГНИТНА ТУРБИНА" ,също -железни стружки !
Какви са методите на моделиране. - шлайфане на половината магнит и различен ъгъл на преминаване/вход/ с цел създаване на по малка магн. плътност или по лесно преминаване през средата на магнита като в края ни очаква 2 пъти повече енергия или СЕ ... повече за моделирането в темата .
и не само - има проект /схеми/ на изчислени магн. турбини и цялото това щастие е поднесено без пари в мазето!
Когато ИванБГ в личен разговор попита :как мислиш дали да пусна тази тема,моят отговор бе : Недей,ще бъдеш оплют и неразбран !Мисля че съм прав ...
Радико:
До сега не съм оплювал някого е освен ако не смяташ доказването на несъстоятелността на дадена идея за оплюване. Според мен оплюването е изказване на лъжи по нечии адрес а не казване на истината "посочване на грешките"
толкова за оплюването. Сга за моделирането изпиляването "промяната на формата" на магнита влияе на полето му това ли искаш да кажеш. Това проверено ли е или е по презумпция. Ще ми се да видя драснато на хртия някакво чертежче по въпроса защото има голяма вероятност да интерпретирам по мой си погрешен начин думите ти. За входове изходи и т.н. после, че да не изпадаме в грешки.
Vector:
Според мен "оплюване "е без да пробваш дадена идея да кажеш че е не работеща!
Относно другия въпрос - Радико ,има си тема чети!
Радико:
Ако аз кажа, че бих могъл да се измъкна от някое блато дърпайки се нагоре за косата а ти кажеш, че това е невъзможно въпреки, че не си го пробвал значи ли че ме оплюваш.
във нета има милион и половина идиотски клипа на тема СЕ. Те не са правени от идиоти, предназначени са за идиоти. И ти какво имаш идеята да ги пробваш всички за да си сигурен че не са работещи, така ли Да не би някой случайно да е работещ.
Относно другия въпрос не благодаря аз имам когнитивните способности на 12 годишно дете. и това е много сложна материя за мен. Когато започнете да обяснявате като за 10 годишни "та да се чувствувам по голям" ще почна да чета.
Е успех.
Надявам се по скоро да пораснете до тази възраст със Иванбг та да можем да си комуникираме по пълноценно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия