Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Доказано: ГМО храните = затлъстяване и инфекции

<< < (7/16) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: Радико в Ноември 04, 2015, 07:55:39 pm ---
А относно кофтият вкус на доматите, колеги в грешка ста ама не много голяма. този вкус не се дължи на присъстващи отрови, дължи се на липсващи съставки. Това са растения отгледани със така нареченото градско земеделие, познато е още и като вертикално земеделие. Жидропоника или аеропоника, там няма  хербициди, няма пестициди защото растенията се отглеждат в стерилна среда израстват без никакви дефекти обаче и без много важни за нас вещества който не успяват да натрупат поради ускореният растеж. И поради това, че за по евтино производителите в Турция спестяват скъпите микроелементи в торовете. Не че ако ги има нещата ще се променят много, но поне стават малко по вкусни. Както и да ги отглеждат баластните вещества в тези растения са в пъти повече от нужното и затлъстяването е неизбежно.
П.П. Митите картофи по хипермаркетите да не си мислите, че ги мият от калта. Въобще не е необходимо те кал, земя, пръст не са виждали поколения наред. Честно казано няма да се учудя ако се окаже, че немитите са всъщност специално оцапани с пръст за по естествен вид.

--- Край на цитат ---

Радико, научил съм се да вярвам на това което казва тялото ми. Пък и проклетата неграмотна мишка едва ли разбира от такива велики техногенни неща. Тя завалийката гледа да си утоли глада и го прави като яде храната която и харесва. Ако е разучавала първо купешките домати сигурно не са и потекли лигите по тях и после се е насилила да яде полузелени домати, нали!!! :)
Ако мишката беше преминала училище, после университет и мозъчните и гънки се бяха деформираха от много Знание със сигурност щеше да си каже - Ъъъм какви хубави червени домати майни ги тия зелените очукани  аз не съм проста да ям незрели зеленчуци, я дай да се натъпча със червени домати. И хапвайки първата хапка щеше да анализира - "... хъм явно на този домат не му е достигнало желязото и цинка и за това има малко по-странен вкус. Я какви чудесни нови елементи има в тая хапка и колко нови нюанси на отровните вещества усещам. Но няма на къде, пари съм давал за тебе ще те ям. и т.н........."

edin:
Сутрешния крос и здравословното хранене, могат само да удължат, жалкото ви съществуване  ;D ;D ;D

mi68:
Може да прибавим и генератор на СЕ

Радико:

--- Цитат ---Митите картофи са мити точно от кал за да имат вид и цена, няма картофи хидропонно отглеждане виж краставици има6
--- Край на цитат ---
абе за хидропонно не знам не съм проверявал, обаче за аеропонно:
Ето отвори си линка избери клипа и гледай как се получават по 8 реколти годишно:
https://www.youtube.com/results?search_query=aeroponika+potatoes 

ppipilica:
Май казах картофи не домати. И вкуса не е гаден от липсващи микроелементи защото без тях растението няма да се развие добре и няма да плододава или ще загине.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия