Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.

СЛЪНЧЕВО ПАРНО

<< < (95/102) > >>

VITAN:
1. 330 милилитра са биричка, а не бира.
2. На редовния алкохолик не му трябва много.
3. 100% истински ром = Хавана клуб. Мин. 28 лева кафевия.
100% уиски = само шотландско и от Чивъс Регал нагоре. Ахмед Доган знае какво да пие. Мин. 44 лева на промоция.
Ти не даваш такива пари. Или имаш достъп до домашна ракия.
Всичко друго е на практика спирт и есенция.

juliang:
Тоест при теб икономията от това слънчево парно ще е съпроводена с още по-малко лишения. 10 грама по-малко кат си сипеш и ще си на плюс повече от работата на цялата тая фотоволтаична галимация за цял ден. Радвам се за теб.

EDM electronics:
Аз си купих лятото един 50 W-тов панел, като ходя да чеша пъпа по водоемите, да си зареждам не знам и аз кво, ама си начесах крастата. Не ми стига другата хамалогия, ами и тая, за да спестя има няма 5-6 ст. ток или пък де да знам, от мода ли - и това беше, сега даже ми пречи в гаража, ама нали съм дал пари, ми се свиди да го хвърля.

Да не говорим, че уж го дават 50W, а реално в пиковия час 13:00 август в права линия срещу слcнцето извади максимум 39W и ха съм мръднал 1-2 гр. и пада на 30 W. Трябва да си наема един ординарец, да ми върти панела по слънцето и да ми пече пържолите, докато аз си правя кефа.  :D

valex:
Поста ми е за тема Домашна електроцентрала .

EDM electronics:
Темата е "Слънчево парно" - разбирай в широк смисъл, може и кофа с вода под слънцето да я удовлетворява.  :)
Намекваш, че си объркал темата ли?
Нормално е, като даваш публичност по даден въпрос, да получиш отговор и с леко изместен фокус, но в основни линии да е спазен периметъра.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия