g1905
Благодаря, колега за добрите думи - тук от време на време все някой се пробва да ме изкара мошеник. При всички които работят, понякога се случват и неуспехи.
За останалите - колегата g1905 е с обикновена газова на Рено Клио, 1400 куб. см. и не можахме да паднем под 5,7/100 газ. И аз съжалявам, че не можа да се изстиска повече. С друго устройство /в разработка/ се надявам в бъдеще да го направим. Целта е под 4/100 газ, понеже никой не е чувал за това още
bobokom
При теб може да има 3000% печалба, но при мен например само материалите на К2 са 70-80 лв., а като сложиш труд, външни разходи и т.н. себестойността става над 130. Айде и дистрибуторски 20% махнати от крайната цена 170 лв - и къде отиде печалбата от 3000% ?
Дай да не приказваме глупости. При твоите намотки /ако са правилни/ със сигурност има някакъв ефект, но да знаеш че трябва да попътуваш и тогава да измериш - за 8 км сутрин и 8 вечер ползваш само ефекта на насищане, който се е натрупал докато колата стои на място. Това е както при кондензатор /когато нямаш достатъчна мощност на системата/ - изразходва се за 10-15 км, Ако си пътувал по-дълго вероятно си усетил как моторът се променя и тръгва по-шумно и дръгливо след минати 20-30 км. Градското каране, на къси разстояния и с големи почивки лъже. Това е показателно за този ефект - базиран само на намотки и оргонизатори, даващи предимно напрежение без силен оргонен ток, необходим за такъв голям консуматор като ДВГ. Това е път, който съм минал и ти го казвам като колега, преди да се набуташ с разходи и да произвеждаш нещото масово. Тествай на дълъг път и на голям обем двигател.
Поздрави
ПП
rider777
Успех, приятелю - и безавариен път!