Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Старгейт?
krasias:
Discorder много се съмнявам че тоя е ученик на ОШО и така не се създават 10000 буди това не е начина.
Discorder:
Мен и без това ми минаха тез мераци, но все пак благодаря за съвета :)
По принцип съм скептичен относно тоя тип "ченълинг" ма тва е друга тема, интересно ми беше това "чудо" какво върши.
miromad:
Вижте най-отдолу на страницата за какви цени става на въпрос, ако решиш да си купиш един "старгейт" :o :o :o :o :o :o :o
http://stargatesinternational.com/own-a-stargate/
Maistora52:
За подобен род семинари - всички сте единодушни, че това са вампирски сборища - и това е добре, българинът не се подлъгва лесно.
Друг е въпросът с конструкциите. Началото им датира от времената на древен Египет - Старото царство. Пирамидите са огромни такива съоръжения с доказани свойства - и да убиват и да съживяват. Трябва да се внимава - да не се "вдене" някой в първия вид сходна конструкция. Защото влиянието е на ниво ДНК, не се усеща веднага, но след седмица до месец със сигурност са започнали "промените". Във всеки случай само енергийно хармонични хора биха усетили ефектите. Настроението е прекият индикатор. Хубаво и радостно настроение - градивна енергетика, обратното води до летален изход.
Знаете, че от доста време се правят изследвания (в най-престижните лаборатории по света) - как влияят различни пространствени конфигурации на различни вещества, продукти и биологични организми. Но никой нищо не казва за резултатите. Имаше само едно съобщение, че в конструкция от метални пръти уподобяваща Голямата пирамида в Египет, сурово парче месо поставено на определено място (енергиен фокус) не се разваляло и не гниело...
В крайна сметка всичко според мен е строго индивидуално... на един може да помогне, но на друг да навреди.
Discorder:
Майсторе, напоследък нещо ми се възроди интереса към енергетичното въздействие на геометрични структури. 8) Бях зарязал темата за доста дълго понеже просто ми беше бръмнала главата. Сега почвам да се подсещам за разни идеи които ми се въртяха тогава и ми се набиват няколко асоциативни нишки. Ето какво: Според мен феномените отнесени към т.нар. свещена геометрия като например "ефект на пирамидите" са пряко свързани с "ефект на кухинните структури " на Виктор Гребенников, за който имаше тема някъде тук, както и с (любимите ми) резонансни кухини и стоящи вълни. Един приятел, чието мнение по тези въпроси много ценя, дори намекна, че прословутото http://www.kosmodisk.bg всъщност работи на този принцип тъй-като пластмасовите сегменти от които е направен са кухи и са изчислени да резонират с определени биологично активни електромагнитни честоти, приложени към дадени точки на тялото.
By the way, къде изчезна Caduceus, сигурен съм че щеше да има какво да сподели...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия