Здравейте,
Темата е демонстрация на стационарно торсионно поле и промяна на физико-химични свойства на водата, чрез него.
Под полюси разбирам С и Ю на магнита, Север (С) отговаря дясно торсионно поле, на Юг (Ю) ляво торсионно поле. Средата на магнита е екватор, както си сложил магнита във водата при първия опит.
mi68 Искаш да знаеш положението на пръчковидния магнит в шишето, просто пуснах магнита в шишето и той застана хоризонтално на земната повърхност. Аз мисля, че положението на магнита нищо няма да промени, все си мисля да експериментирам с жироскопиращ магнит, да се върти по ос перпендикулярно на магнитните силови линии.
...
Цитат на: Чичо НОНЧО в Вчера в 22:49:26
Приятелю @praktik,
Моля не ме разбирай грешно - не се заяждам, но 3 пъти изчетох цялата тема и не можах да разбера какво точно търсим тук. Вероятно малко по-бавно схващам, но ако някой ми подскаже.......
Може би ще мога да помогна!
Здравей, колегата mi68 го е обяснил. "Темата е демонстрация на стационарно торсионно поле и промяна на физико-химични свойства на водата, чрез него.
Под полюси разбирам С и Ю на магнита, Север (С) отговаря дясно торсионно поле, на Юг (Ю) ляво торсионно поле. Средата на магнита е екватор, както си сложил магнита във водата при първия опит."