GTV аз досега знаех за аеробното компостиране където е нужен повече азот за старт на реакцията. Това че тук трябва повече въглерод го разбрах, за мен е важен и самия компост, тъй като животинската тор при мене намалява. Тука ме впечатли много по-бързото превръщане на изходните материали в компост в сравнение със стария метод - аеробното компостиране. За температурния режим още не съм решил, но много важно за мен в случая е унищожаването на семената на плевелите и качеството на компоста, но мисля че си прав за мезофилния режим. Благодаря за подсещането за фолиото, знам го, сигурно ще го ползвам него, но мисля да изолирам биореактора с малко вата. С автоматиката съм на ти, имам 12 години работа КИП и А и токовете не са проблем трябва да си набавя някои машинки, като уред за засмукване и раздробяване, да събирам шума от гората, имам една ярмомелка, да я направя да меле клони и други отпадъци, добре е че имам 10 кокошки да осигуряват малко прясна птича тор. Общо казано, трябва ми малко подготовка набавяне на материали и сигурно ще започна от другата година а дотогава ще обмислям по-детайлно нещата.