Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников
mito_kupona:
Доколкото съм запознат, дъската на която стои Гребенников, докато лети, от долната страна е била боядисана с някаква червеникава „боя“ или нещо подобно. Има най-различни интерпретации, какво представлява тази „боя“. Някои мислят, че това, са смлени на прах надкрилки на мнооого бръмбари от определен вид, смесени с някакъв лак или червен восък и, са нанесени от долната страна на дъската и изпълняват ролята, като надкрилките при бръмбарите. Възможно е да, са няколко слоя нанесени върху някакъв диелектрик или метална решетка, а може и двете.
Под тях е вече устроиството, което възбужда в тази „боя“ антигравитационни ефекти. Не мисля, че е така, защото Гребенников според мен, не би убил толкова много животинки за тази цел.
Структурата на надкрилките наистина е подобна на пчелната пита, но тези шестоъгълници, са доста по-големи от шестоъгълниците при решетката на въглерода, за което x_name41 е прав. Но аз си мисля друго нещо, винаги се чува някакво бръмчене при полета на бръмбарите, даже и при мухите го има, въпреки, че те нямат надкрилки, но имат специален орган който създава това бръмчене, не го създават крилцата на мухата. Та в този ред на мисли съм склонен да предполагам, че това бръмчене не е нищо друго освен някаква модулация, която е необходима за създаването на антигравитационния ефект. Сега, какво се модулира, дали статиката, която създават ципестите крилца,или чрез тези крилца се прекъсва или спира движението на етера, ефира в едната посока, тази която идва от горе, за да може животинката да излети, не се наемам да гадая. Ако това е така, няма никакво значение тези шестоъгълници с, какъв размер, са, дали са, като решетката на въглерода или по-големи, важното е да се подбере правилната честота и ефекта ще се получи. Тези шестоъгълници или ямки в надкрилките на бръмбара изпълняват две функции според мен, един път това, са резонатори и второ всяка ямка е асиметричен кондензатор с косъмчето или „електрода“ , който стърчи по средата ѝ. В това косъмче или „електрод“, при живите бръмбари, има нещо, като електролит или електро проводящ материал, затова при надкрилки на отдавна убити бръмбари антигравитационните ефекти, са по-слаби.
Надкрилките на бръмбара, са изградени предимно от хитин и е възможно Гребенников да е смлял на прах няколко стари пчелни пити, които съдържат повече хитин, както ни информира колегата Коев по-горе, и да ги е смесил с лак или восък и така да се е получила прословутата „боя“, с която е намазан гравитоплана от долу. В интернет намирам само хитин произведен от ракообразни и не знам, дали има същата структура, като надкрилките на бръмбарите, тука трябва да се изкажат химиците. Възможно е също Гребенников да е смесил такъв хитин на прах с графит, заради електро проводимостта на графита, в определени обеми и да е намазал дъската от долу. Не ми се вярва да е използвал графен.
Всички тези неща трябва да се проверят и ако се напипа някакъв ефект да се доразвива, но това е свързано с много време.
Сашо:
mito_kupona старите дърводелски моливи са със плосък графит под формата на лента ,е не е плочка ,но размерите са подобни
mito_kupona:
--- Цитат на: Сашо в Ноември 04, 2017, 10:44:23 am ---mito_kupona старите дърводелски моливи са със плосък графит под формата на лента ,е не е плочка ,но размерите са подобни
--- Край на цитат ---
Вече намерих графитени плочки, един приятел ми обеща да ми ги изпрати. Все пак благодаря за подсказката за моливите. Поръчал съм и хитин на прах и графит на прах.
hyparh:
X_name41, може и да проработи, не е сигурно докато не се направят щателни опити. Иначе да, колкото по-подредени са структурите - толкова по-добре (и ориентирани с отворите си перпендикулярно на земята).
Трябва да се помисли върху това как една метална мрежа може да стане излъчвател на (милиметрови) микровълни, така че всяка една клетка да излъчва самостоятелно. Също така ще е огромно улеснение да се работи над вода, лед или сняг, за активиране на самия процес по импрегниране на платформата и пилота с левитативни енергии, които могат да бъдат освободени от водата. Хубаво е също платформата да е поставена на малка височинка (някакви подпори) над снега/леда, за да може под нея да има достатъчно място за възникване и уплътняване на "ефирният газ".
ВСГ е успял да сътвори платформа, която не се нуждае от такива "патерици" (водата, подпорките), но за напипване и начално изучаване на процеса, те са доста необходими.
Ksurnev:
Мито, не знам дали си попадал на това място, май ще е интересно. Отсега ще го ровя.
http://smirnovs.info/Ufo/Gravitoplan.htm
Най- горе има Предоставленные материалы взяты отсюда.
И това: http://ogvsg.narod.ru/vsg.html
СЕ от Смолян - Коцето
П.П. Има и интересни работи - трябва да се чете много внимателно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия