Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников

<< < (28/55) > >>

smsi-h:

--- Цитат на: caduceus в Ноември 06, 2017, 09:45:22 am ---
Както и да е. Ако не ви е ясна практически същността на телуричния ток /който е предимно Ин/ - уверявам ви, няма никакъв начин да направите нещо като това на ВСГ. Това става само с директна работа и усещане. Това е и причината за огромната разлика на останалите платформи и тази на ВСГ - наличието на Ин в материала, при другите добиван динамично при летене над вода или сняг /имащи много първична Ин субстанция/. Нещата стават само при съчетание на двете сили /заряди/.
Нито боя има в конструкцията, нито смачкани бръмбари - а най-малко постоянно захранване с високо напрежение или наноматериали, микровихрови ячейки и прочее глупости. Жалузите също не са ветрило! Обяснил съм в линка, доказано е и от хората в Матрикс. Системата просто работи иначе и зависи от етерния поток.
Платформата е правена "на коленке" по думите на ВСГ и единственото което е важно, е правилната гледна точка и тоталното отсъствие на стандартна теоретична база.

--- Край на цитат ---

Има логика в съжденията ти, от гледна точка на това, че доста насекоми, в стадиите ларва и какавида, до стадия имаго, живеят в земята. Цикадите, у нас им викаме жетварки - всички сме чували по жътва църкането им, са идеалния пример. А за инфо на mito_kupona само ще кажа, че цикадите имат само ципести криле  ;) и нямат хитинови надкрилки. Между другото, какъв е състава на ципестите криле, хитин или...?

mito_kupona, един жокер от мен, щото мислиш сериозно и без задръжки - насекомите, които нямат хитинови надкрили, пример са пчелите, колко чифта криле имат и защо?

Кадуцеусе, като си се включил, имам въпрос-молба. Дай моля те моля възможно обяснение на случката, когато апарата на ВСГ се е повредил по време на полет, и при приземяването ВСГ е изкопал, т.е. "дезинтегрирал", трап в почвата! Какво се е случило, че апарата е действал като машина за "дезинтеграция" на материята... или пък се е получил някакъв процес на телепортация, или пък почвата се е прехвърлила в друго измерение, което вече е повече от проста телепортация? Какво е станало според теб, с почвата, за да се озове ВСГ в дълбок трап? 

hyparh:
Кадуцеус, вече на толкова места сме ги обсъждали нещата, че човек започва да им губи нишката кое къде беше :) Действително тази ценна информация датира от тогава. А също и в тази тема тук, където става въпрос за двете енергийни полярности: http://mazeto.net/index.php/topic,9154.msg83881.html#msg83881

Аз ценните мнения си ги копирам във файл (или просто ми се запечатват в съзнанието), така че да ми бъдат удобни когато ми потрябват.

mito_kupona:
     Хипарх, метни ми го този файл, ако е възможно, за да не си губя времето в ровене в непонятни засега за мен теории. Най- важното свързано с платформата на Гребенников.
     А най-добре е caduceus да обясни кратко и ясно, като специалист, трябват ин и ян енергия, това се постига по този начин, трябва зареждане с телуричен ток, това се постига по този начин и т.н. За постигането на това се използват такива материали, за другото такива материали. Няма смисъл да разтягаме излишни локуми и да си губим времето.
     Надявам се предложенията ми да бъдат приети, за което ще бъда благодарен.

juliang:

--- Цитат на: mito_kupona в Ноември 06, 2017, 09:50:59 pm ---     А най-добре е caduceus да обясни кратко и ясно, като специалист, трябват ин и ян енергия, това се постига по този начин, трябва зареждане с телуричен ток, това се постига по този начин и т.н. За постигането на това се използват такива материали, за другото такива материали. Няма смисъл да разтягаме излишни локуми и да си губим времето.

--- Край на цитат ---
Обаче като нямаш дарбата да усещаш оргона и телуричните токове, нямаш никакъв шанс да построиш нещо такова... Винаги ще има извинение че не си подбрал правилните стойности или материали, или места...
А и лошите мъже в черно са прекрасно извинение за да не се покаже работещ прототип, а само да се разтягат локуми.

mito_kupona:
 Аз дарба имам, мога да откривам подпочвени води с две пръчки, доказано, ако това се отнася и за оргонните полета. Но не съм наясно с тези оргони и материалите, които трябва да се използват.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия