Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников
mi68:
Колега mito_kupona това не го наричам дарба, а по скоро патерица. Навремето провеждах такива курсове и констатирах, че с нулева кръвна група най-лесно се получава. Обучих лично жена ми в търсене на кабели, тръби и вода. Обучението за руда и въглища не се получи заради мързел, не и харесва работата.
Наблегни на молитвата и ще видиш как енергията идва като дъжд от Космоса и се събира на отделни места по земята, но и бързо изчезва. Дъждът постоянно вали, не е нужно да се молиш на caduceus, а може би това ти харесва?
hyparh:
--- Цитат на: mito_kupona в Ноември 06, 2017, 09:50:59 pm ---Няма смисъл да разтягаме излишни локуми и да си губим времето.
--- Край на цитат ---
Абсолютно си прав, mito_kupona. Само, че не съм сигурен дали репликиране на устройство от такъв клас е по силите на сам човек. Това според мен е абсолютният таван на технологичното развитие, на което поне за момента човешкото съзнание е способно да асимилира и реализира.
Идеалният вариант би бил да се събере групичка от няколко души, които са максимално добре запознати с нещата, и за период от няколко месеца на практика да хвърлят всички усилия само в тази насока. Тогава има голям шанс да се получат нещата.
Ако желаеш да се запознаеш с оргона от максимално научна гледна точка, прегледай тези мои преводи: http://styleglassbg.com/od/viewtopic.php?f=16&t=359
Ще откриеш и придобиеш познания също за различни природни проявления, които никога досега не са разглеждани официално от тази перспектива, и, което е важното, са подкрепени с доказателства.
За съжаление картинките (те са важни в случая) могат да се разглеждат само от регистрирани потребители, но могат да се прегледат от книгата, която качих тук в библиотеката.
Моят файл не съм сигурен дали ще ти е от полза, понеже включва неща които лично мен ме интересуват, но ще ти го изпратя довечера.
mito_kupona:
От този файл можеш да ми метнеш нещата пряко или косвено свързани с платаформата на Гребенников, ако не те затруднява.
Прав си, че това е абсолютния таван на технологичното развитие, но в крайна сметка ВСГ го е реализирал в домашни условиян на коляно, както се казва. Съгласен съм, че той е бил наясно с тези оргонни полета, телурични токове и други подобни енергии, но все пак го е направил в къщи. Аз съм човек на действието, човек практик и не обичам да си губя времето, а предпочитам да експериментирам и истината ще излезе рано или късно. Трябва ми някой, който да ме побутва в теоритичен план в тази насока, за да не направя някоя грешка и да ме болят ставите до края на живота ми, въпреки , че съм планирал да правя експериментите дистанционно.
В момента събирам материали за експериментите, поръчал съм медни, алуминиеви и стоманени мрежи с различна големина на дупките, восък, графит на прах, графитени пръчки, графитени плочки, хитин на прах, балсово дърво, медна ламарина, медни шини за жалузите, плат от карбонови нишки, малко се затруднявам с пчелните пити, защото не съм в България, но сигурно ще ги поръчам на някой приятел от там. Не мисля, че ВСГ е използвал пчелни пити, но искам да проверя опитите на Олег.
Няма, как да участвам в някаква групичка, защото живея извън България, но можем да обменяме мнения на лични с теб и с други, които мислят, че могат да помогнат с някакви съвети практически или теоритични, за да не пълним форума с излишни неща.
Вече имам малък струг и няма проблем с изработката на , каквито и да било детайли, а скоро ще имам и малка фреза.
Единственния проблем е, че се занимавам с няколко проекта едновременно, а ходя и на работа и не ми стига времето и нещата ще се случват по-бавно.
smsi-h:
Вижте около 18-та минута.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/7CzCDR0nv5g" frameborder="0" gesture="media" allowfullscreen></iframe>
hyparh:
За платформата на ВСГ сме чели разни варианти на техническо изпълнение, но до момента никъде не съм срещал информация или дискусия защо жалузите имат точно такава форма. Едва ли на Гребенников просто случайно му е хрумнало да ги изработи по този начин - разположени симетрично четири на брой ветрилоподобно, с прогресивно нарастващи по размер дупки към центъра. Сигурен съм, че тази геометрия е заложена с основателна причина.
Любопитно е, че точно такава геометрия възниква от само себе си при някои от т.нар. "Moire patterns" или "Moire fringes", които представляват интерференчни картини, получени при наслагване на еднакви повтарящи се структури (кръгли или квадратни отвори, пиксели, линии и т.н.).
Резултатът наподобява "силови линии" на някакво поле – магнитно или друго.
Според мен си заслужава да се помисли защо е заложена тази четиристранна симетрия на интерференчна картина в платформата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия