Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников
caduceus:
Ами нещата са много прости, но трябва практика и повтаряне на експериментите на ВСГ, а не философстване и ровене по нета.
1. Относно жалузите - ако някой чете по-внимателно /или въобще чете :)/ написаното от самия автор, става съвсем ясна вътрешната логика и че никакви ветрила няма - а наистина жалузи. Т.е. пластините са закачени в единия край /както се вижда и на картината/, като се въртят по оста си, а не се движат като ветрило. Отделно двете групи се накланят механично, за да има хоризонтално движение. ВСГ казва още при тестовете с надкрилките, че няколко такива могат да се съберат заедно ЕДИНСТВЕНО КОГАТО СА ПОСТАВЕНИ ВЕРТИКАЛНО, а не хоризонтално. Т.е. при движение от вертикално към хоризонтално положение полето се усилва. Просто и ясно - ама няма кой да чете оригинала! ЖАЛУЗИ!
2. Това явление е пряко свързано с нещо, което се движи във вертикална посока - а именно двата енергийни потока от небето към земята и обратно. Не всичко е свързано със слънцето, защото може да се лети и нощем - въпреки че неговия поток не е малък като процент в общия, вървящ отгоре-надолу. Затова стартът е наклонен, в посока обратна на лъчите му, много рядко строго вертикален /по обед/.
3. Системата работи с лавинен процес и ВН се използва само за стартирането му. Няма да обсъждам какъв е той и как се прави, защото да кажем че нямам точно такава практика - а и темата е чувствителна.
4. Има огромно количество дезинформация в Нета и единственото на което можем да се облегнем при проучване на въпроса, са данните от самия ВСГ - и нищо друго! Трябва да се подхожда както Дон Смит с Тесла - повтаряш всичко налично и ако ти светне, си ОК. Ако не - в другия, по-другия или следващите животи ;D
5. За реконструкция на подобно нещо се изискват определени знания и изключване от матричните такива. Само практика и изследване, а и езотерично можене. ВСГ е бил радиестезист и с доста силна енергетика, нестандартен човек.
6. Телуричните потоци са изследвани от Луи Рота /Луиджи Джани Валерио Рота/, Нейтън Стъбълфийлд и много други. Това е нещо което не се учи никъде, само в университетите на природата :) Енергетиката на земята е нещо различно от тока и магнетизма и е директно свързана със т.нар. студено електричество, процеса за образуване на мълниите и т.н. БРЪМБАРИТЕ СПЯТ В ЗЕМЯТА.
7. За да разберете околния свят, първо трябва да разберете /и усъвършенствате/ себе си. Нищо което се вижда на пръв поглед не е просто такова - и затова не изпростявайте платформата на ВСГ и делото му, както може би идва отвътре на някои семпли люде ;)
Поздрави!
mito_kupona:
Според мен е по-важно да се направи техногенната „надкрилка“ или гравитационната леща и после да се умува за дизайна и техническите решения, кое, как ще се движи и прочие. Начини много.....
mi68:
Вижте,
СЕ и антигравитацията са свързани, това са две страни на една монета. Да имаш генератор то трябва да имаш усилвател с ПОВ или самовъжбуждане. Преходният процес се развива по експоненциален закон и е много кратък. При самовъзбуждане ако не се вземат специални мерки настъпва в най-слабото звено взрив. Да имаме усилване трябва нелинеен елемент или нелинейна среда. Нелинейна среда се прави с разпределени параметри и много елементи, това се наблюдава при Гребенников, сложни мрежи и жалузи.
Но да се тръгне от простото, магнитното поле се сгъстява и е общо за всички токове. Телуричните потоци за мен си е чист ток на разместване. Тока на разместване да стане магнитно поле трябва да се завърти, завихри и да се изкриви.
Най-просто за мен това става с ТТ, но с три бобини. Една първична и две вторични. Първичната е стартираща, вторичната е за обратна връзка и самовъзбуждане, а третичната е за СЕ. Устройството е просто, но настройката на устройството за начинаещ е усложнена, защото освен електрически параметри се следят и полеви параметри, с търпение може и с налучкване да се постигне блестящ резултат.
ELPUNTO:
Гравитацията и силите които я пораждат е неразгадан феномен, все още няма теоретична база за
обяснение.В темата на Радико Размисли и спорове . . . аз дадох за пример няколко експеримента,
както и Эфиродинамиката на Ацюковски. Эфиродинамиката според мен е теоретичното
обяснение на гравитацията.Усетих неразбиране сред Форума . . . :( :( :(
Реших да направя експеримент.Имам под ръка една платформа, бутнах тук, ръчнах там и . . . .
се получи нещо . . . .
Разбира се резултатите са скромни но . . . обещаващи.
На клипчето което направих се вижда "пита" или "палачинка" от вещество Х.
"Питата" се движи по наклонена плоскост, но противно на гравитацията,
"питата" върви нагоре т.е. обратно на наклона.
Скептиците ще кажат, че това е снимачен трик т.е. измама.
Няма измама, клипчето е истинско, направено е от мен.
Платформата на ELPUNTO е реална, мога да я демонстрирам, разбира се на
ограничен брой членове на Форума срещу нотариално заверена декларация за конфиденциалност.
Избора на лицата оставям на Админите.
На този етап не мога да разкрия повече подробности.Притеснявам се . . .
Самолетостроителните корпорации слухтят, извънземните дебнат . . . страшно е . . . 8) 8) 8)
;D ;D ;D
Имам проблем с клипа, не мога да кача файла :(
GreenHulk:
--- Цитат на: ELPUNTO в Ноември 20, 2017, 11:14:29 pm ---
Имам проблем с клипа, не мога да кача файла :(
--- Край на цитат ---
Пробвай да го качиш във youtube.com, а тук пусни линка
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия