Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников

<< < (36/55) > >>

coke2k:
Стига де ELPUNTO - станахме като руснаците и накрая ще се случи същото като при тях - НИЩО. (освен че ще се навъдят поне 10 човека репликирали я капанадзе, я Гребеников, я Перендев, я  незнам си кой ....)
Постигнал си нещо, ама си го пазиш за себе си. Или споделяш резултата и начина по който си го постигнал или си го ползвай сам със здраве. Щото то така файда няма.

Bat_Vanko:

--- Цитат на: coke2k в Ноември 21, 2017, 12:01:53 pm ---Стига де ELPUNTO - станахме като руснаците и накрая ще се случи същото като при тях - НИЩО. (освен че ще се навъдят поне 10 човека репликирали я капанадзе, я Гребеников, я Перендев, я  незнам си кой ....)
Постигнал си нещо, ама си го пазиш за себе си. Или споделяш резултата и начина по който си го постигнал или си го ползвай сам със здраве. Щото то така файда няма.

--- Край на цитат ---
Добре coke2k, и като го сподели пред всички какво ще се промени, ще си направиш летяща чиния и ще захвърлиш колата за скрап... От принцип, който дава надежди до прототип и след това до реално работещ модел ни делят много години работа и няколко десетки хиляди пръснати. Кой ако не големите концерни има възможността да го направи???

hyparh:
Чак летяща чиния не е необходима (поне на първо време). На човек му е напълно достатъчна една опростена установка подобна на гребенниковата, на която да се метне и да цепи напряко през полята и нивята до дестинацията си, пък било то и само на метър над земята ::) Нещо като ховърборд, но в точния смисъл, а не в изопачения както в момента ги представят с колела.

coke2k:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Ноември 21, 2017, 12:45:46 pm ---Добре coke2k, и като го сподели пред всички какво ще се промени, ще си направиш летяща чиния и ще захвърлиш колата за скрап... От принцип, който дава надежди до прототип и след това до реално работещ модел ни делят много години работа и няколко десетки хиляди пръснати. Кой ако не големите концерни има възможността да го направи???

--- Край на цитат ---
Бат Ванко, аз за това предлагам и другия вариант - да си го ползва със здраве. Защото никой до сега който е постигнал нещо в областта на СЕ не е повторен.  Т.е. или е фокусник или си отива със изобретението..

Vetap:
Гледам я тая платформа, гледам я и се чудя ... как такава слаба конструкция ще издържи такива натоварвания. ускорения и т.н. Моето уважение към Грененников, но "здесь, все  не так.... все  не так ребята..." Стои си платформата в музея, рояк иженери се въртят около нея и може би някои по любопитни са се качвали на нея, но според мене тази конструкция ще се саморазруши при ускорение 3g. Тук нещо намирисва.....Не знам вече какво да мисля. Иска ми се всичко, което Гребенников пише да е истина, но даже дълбокоуважаваният от всички нас Тесла на стари години се е  държал странно понякога... не искам да коментирам... Дано не съм прав в съжденията си за платформата. Вероятно ще е добре да се кача на самолета за Сибир и да  я видя тази платформа. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия