Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников

<< < (47/55) > >>

hyparh:
Нормално - наредените една над друга пити са за обезболителя, няма как такава конфигурация да предизвика анти-г. При тях се използва полезното излъчване на восъка, концентрирано от килийките.

Трябва си метална структура, която да поеме големи количества отрицателни меки заряди, което ще позволи да възникне необходимото излъчване. Не съм сигурен дали за целта може да се използва нещо различно от метал, но едва ли.
Даже си мисля, че увитата във фолио пита при устройството на Авион, не е вършила никаква работа, а нещата са станали заради правилно взаимодействие между фолиото и мрежата (както и снега отдолу).

caduceus:
Обезболителя няма нищо общо със анти-G ефекта и си работи прекрасно - моят е на над 10 г и вероятно са го изяли бубулечките на вилата, не съм ходил скоро  :) Той е част от експериментите, които трябва да се направят за да се разбере ефекта на ЕПС - и то без никакви самодейности, само да се повтори схемата едно към едно. Работата е много тънка при наместването на питите, защото мръдване с 2-3 мм губи ефекта. Действа се полека и се трупат една по една, като се тества след всяка силата на излъчването. Аз тогава ползвах облегалките на два стола, за да мога да меря и пипам под и над конструкцията какво става. Ако открия снимки от някой стар телефон, може да пусна да видите  :) Всичко си е истина, ВСГ не лъже - работа трябва.
Поздрави!

Аtos:
Трябва да се разбере нещо на глобално ниво, не е сложно, но умствено втълпения ни начин на мислене прави аналогии, които не са полезни за разбирането!
Торсионните полета НЕ СА информационни полета (само техен продукт), но информацията за техния "отпечатък" присъства в пространствено-времевата матрица и всяка промяна в тях се "записва" мигновено (терминът не е точен, понеже предполага необходимост от време все пак), без оглед на разстояние, понеже нещата са "над пространствени" (както спомена вече Кадуцеус).
Тук няма ЛЪЧИ и ИЗЛЪЧВАНЕ - тези понятия нямат място тук! Информация - да! Промяна на информацията - да!
Измененията в матричната информационна "решетка" (не е точен термин) не се ТРАНСЛИРАТ от нещо, те просто СЕ СЛУЧВАТ (във всяка една "точка" от пространството), това именно е трудното за разбиране...

ndm:

--- Цитат на: smsi-h в Декември 05, 2017, 12:59:48 pm ---Е и... Аз съм го правил, Кадуцеуса също. Резултата - ами никаква поява на левитиращи свойства.
--- Край на цитат ---

--- Цитат на: caduceus в Декември 05, 2017, 02:14:28 pm --- Работата е много тънка при наместването на питите, защото мръдване с 2-3 мм губи ефекта. Действа се полека и се трупат една по една, като се тества след всяка силата на излъчването. Аз тогава ползвах облегалките на два стола, за да мога да меря и пипам под и над конструкцията какво става. Ако открия снимки от някой стар телефон, може да пусна да видите  :) Всичко си е истина, ВСГ не лъже - работа трябва.

--- Край на цитат ---

Имам оригинални восъчни пити в изобилие. Колко полека трябва да действам и колко да ги натрупам? За мръдване имам тука един шублер, но ако трябва ще взема и микрометър. Какви столове да ползвам пластмасови или дървени? Пипането под и над конструкцията полека ли трябва да става или няма изисквания?
И тъй като става въпрос за ВСГ, за ранее спосибо. ;)

GreenHulk:

--- Цитат на: ndm в Декември 05, 2017, 09:47:00 pm ---Имам оригинални восъчни пити в изобилие. Колко полека трябва да действам и колко да ги натрупам? За мръдване имам тука един шублер, но ако трябва ще взема и микрометър. Какви столове да ползвам пластмасови или дървени? Пипането под и над конструкцията полека ли трябва да става или няма изисквания?
И тъй като става въпрос за ВСГ, за ранее спосибо. ;)

--- Край на цитат ---

Аз бих си купил 6 бр. би ли продал?
Според мен трябва да са изградени, а не само основата.
Ако това е вярно, човек с поне до някъде развита чувствителност трябва да може да го усети - с ръка, с глава, с махало, багети, линеал. Всякак да се пробва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия