Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников

<< < (6/55) > >>

caduceus:
Ей, много сте дебелоглави /освен че сте любознателни/  :) Пак ви казвам - не ползвайте гнезда на оси, излъчват силно негативно!!! Като им пуснеш ВН потенциал и се усили полето, ще берете сериозни ядове. На мен като не вярвате, вижте хала на Олег с докторите, а и прочетете какво казва ВСГ. От всички негови тестове със стотици конуси, рулони и мрежести конструкции е определил за позитивно излъчващи само пчелните пити, обикновеното сито за брашно и т.нар. тефилин /специфично кожено изделие/. Работете с празни пчелни пити /восъчни матрици/. Не ставайте като Мария Кюри - не е нужно да виждаш радиацията, за да хванеш лъчева болест. Тук е същото, но още по-коварно.
Повече няма да ви предупреждавам, който чул - чул, щото аз съм и видял, а и пипнал  ;)
Поздрави!

ПП
Не вярвайте на нищо писано, което изкарва нещата много сложни. Технологията е направена под навес, с подръчни средства, от пенсионер със златни ръце, почти без пари и с коренно различна гледна точка. Това е нещото, което всячески гледат да скрият - че всичко е доста лесно при правилен подход и чист ум - затова са тия приказки за свръхвисокочестотни полета и прочее псевдонаучни дивотии. Дядо с таке с гръмоотвод го е направил, като първо е имало макети, носещи малки тежести от единия до другия край на сайванта. Чак накрая е платформата с ВСГ на борда. И друго - летял е 10 г без никой да знае и разбере и не е боледувал, нито умрял - това се е случило когато го е разбрало КГБ и за година и нещо си е отишъл в по-добрия свят. Т.е. при правилна технология няма опасност, има при правене на глупости без разбиране.  Също и при много дрънкане  ;D

x_name41:
здравейте caduceus, аз също се придържам към вашето мнение. Технологията не би трябвало да е толкова сложна, от една страна ако всичко е равномерно оразмерено, то всичко се самонастройва на конкретните честоти зависещи от размера на всяка кухина, ето защо всички трябва да са с еднакви размери и форма, между другото резонанса при СВЧ се формира в обемни резонатори, представляващи подходящо оразмерени кухини :)

Maistora52:
Дайте мнение за готово направените пчелни пити дето ги продават в някои пчеларски магазини.
Не съм заглеждал дали са от восък килийките или от някоя пластмаса.

hyparh:
Аз се порових за продажба на напълно изградени пчелни пити, но нещо не откривам. Има само заготовки от каучук или пластмаса, които не биха ни свършили работа, защото са само матрици за изграждане.
Поръчал съм си един куп сламки (за напитки), които ще стиковам в различни конфигурации да видим там как ще е енергията.

@praktik:

--- Цитат на: hyparh в Ноември 02, 2013, 09:08:08 am ---Аз се порових за продажба на напълно изградени пчелни пити, но нещо не откривам. Има само заготовки от каучук или пластмаса, които не биха ни свършили работа, защото са само матрици за изграждане.
Поръчал съм си един куп сламки (за напитки), които ще стиковам в различни конфигурации да видим там как ще е енергията.

--- Край на цитат ---
Пчеларите ще имат такива пити. Интересното е, дали ще може восъкът да се зареди със статично електричество, нали е диелектрик .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия