Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников

<< < (54/55) > >>

hyparh:
Няма нищо страшно, мен. Всичко е наука – съвсем разбираема и обяснима, стига да се хванат основите на тези екзотични проявления.
Самите експерименти по нея вече могат да бъдат доста по-сложни за гаражно изпълнение... но не и невъзможни.

Преди време (няколко години) бях чел как експериментатор успява да създаде лъчи, които правят предмети невидими. Описанието беше на маса с шкафчета и инструменти, която при облъчване постепенно започнала да става прозрачна – първо самата маса, а в последствие и инструментите в нея. Наскоро се сетих за този случай и реших го да потърся из материалите, които съм чел – безуспешно. Все си мислех, че е от "Изгубените открития", но поне по ключови думи не успях да намеря нищо такова там. Явно е било другаде.
Но по случайно (или не) стечение на обстоятелствата, открих много по-пълно обяснение на друго място :) Сигурен съм, че става въпрос за една и съща технология.
Все пак, ако някой се сети къде може да се открие описаният с масата експеримент, ще съм му благодарен да сподели.

caduceus:
С Хипарх ако се съберем някой ден в един екип + няколко инж. и техници да правят това дето го мислим, + 50-100 бона за материали /и от време на време по нещо русо за успокоение на душата  ;D/, ще ви направим СЕ, летяща чиния, невидимост, няколкостотин години живот и още каквото там поискате. Дето майтап, там и истина  :)

hyparh:
Русото е важно за практикуване техниките на Мантак Чиа (това е пряко свързано с подмладяването и удължаването на живота) :) А пък, ако си пуснат и дълги до земята коси, може да основем новото VRIL общество :D

Екипът и необходимата работна площ наистина са много важни. Тесният гараж става за някой друг опит, обаче тръгне ли човек да изработва прототипи или завършени устройства, осъзнава, че просто не разполага с необходимото пространство.
Въртят ми се едни планове за преформяне на плевнята, която в момента е претъпкана с какви ли не непотребни неща, в работилница, където ще има значително повече място за оборудване.

tobo1:
С пожелание за щастлива и успешна Нова година, и скоро да се разхождаме с разни такива:

ndm:
Това можеш да си го купиш безплатно от съседния гараж, със съдействието на принадлежащото му мазе.

--- Цитат на: caduceus в Декември 13, 2017, 09:26:16 am ---С Хипарх ако се съберем някой ден в един екип + няколко инж. и техници да правят това дето го мислим, + 50-100 бона за материали /и от време на време по нещо русо за успокоение на душата  ;D/, ще ви направим СЕ, летяща чиния, невидимост, няколкостотин години живот и още каквото там поискате. Дето майтап, там и истина  :)

--- Край на цитат ---
Скоро ще се открива и щанд в плевнята, там ще има и промоции за първите юнаци. А между другото има и изработени, и изпитани оптимизатори, но не на всички двигатели, затова внимавайте от къде ще купите хвърчилото, после не отговарям.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия