Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников
@praktik:
Хипарх, имам идея, разбери колко ще са разходите за превод, обаче качествен, и разхода по отпечатване върху големи листове, после може да се съберат листите в папка. Обяви тука каква е сумата по тези разходи, и ако има заявка от много хора тук от форума да си купят книгата, така ще може да се изплатят разходите по отпечатването и превода , като ще излезе поносимо за всеки който желае да я има . Ако примерно разхода за превода е 100 лева , а има 4 кандидати да купят книгата , а разхода за отпечатването на книгата в 4 екземпляра е примерно , 50 лева , така за всеки от тези 4 клиенти на книгата , тя ще струва 37,50 лв.
x_name41:
мдаа, значи съществува предположение че материята, от едно определено ниво надолу е изградена от енергийни вихри а не от частици, а що се отнася до произходът и той може би би могъл да се търси на мисловно ниво, чрез мисълформи. Възможно е да съществуват светове, където материята се създава именно по тоя начин, като в света на приказките, може би материята, която познаваме и все още не познаваме във нашата вселена да е създадена предварително по подобен начин от висш разум, бог или какъвто е там, като някакви базови матрици за изграждане на разнообразни и сложни структури, които са предварително зададени и изчислени до най малката подробност?, може би хармония и баланс са едни от ключовите условия при този метод?
mi68:
Здравейте,
При наличие на куха структура електростатичната сила е компенсирана т.е. 0. Затова имаме "фарадеев кафез". При генератор Ван де Грааф имаме куха сфера за натрупване на заряд по повърхността. При пчелни пити идеята е същата, но многократно усилена.
Забравяте връзката, че заряда се получава от електроните, а те имат спин, така че зареденото тяло е с изменен спин.
Тук има различни школи, едни го наричат ток на разместване, други оргон, но понятията са объркани.
Обикновено постоянния ток на разместване, се нарича ОРГОН. Променливият ток на разместване, създава променлив ток на проводимост и може да се резонира.
Тъй като в природата няма празно то едното е за сметка на другото, но не съвсем, трябва стояща вълна. Имаме променлив и постоянен ток на разместване.
Да са почне от простото, със затихващи трептения, по този метод е достигнато до инфрачервено излъчване. За това съм се отказал от незатихващи трептения и сложна електроника.
Примерно Тесла т-р, пускаш ток в първичната намотка и настройваш вторичната за максимално високо напрежение, при затихващи трептения и минимална електроника.
hyparh:
@praktik, идеята ти е хубава, но за съжаление изглежда неизпълнима, освен ако не се навият поне 55 човека, които да вземат по копие за 50 лв. Прегледах как вървят преводите; както професионалните фирми, така и частните лица, взимат като минимум по 7 лв. на страница, а за специализиран превод (какъвто е нашият случай) се качва от 8 лв. нагоре за стр. Книгата съдържа 342 стр., което излиза 2736 лв., ако ги смятаме по 8 лв./стр. Но като се замислиш е нормално, това си е скъп труд. Веднъж се навих за един приятел да преведа около 20 стр. формат А4 със ситен шрифт. Трябва да ти кажа, че ми гълташе времето като ламя, много е трудоемко, особено ако материята е специализирана. Мислех по едно време да се откажа, но вече бях поел ангажимента и ги преведох.
По темата... попаднах на нещо като презентацийка в .pdf формат, където има разни схеми за студеното електричество. Картинката, която прикачвам ми прикова вниманието, защото така конструирания теслов тр-р показва аномални характеристики. Не е съвсем свързано с темата за Гребенников, но се получава сходен ефект - отблъскване. В случая казват, че отблъсква доближена ръка, но привлича метал. Усещало се като натиск върху ръката. Дали е възможно и този тр-р да продуцира положителна гравитация? Направата на плоска вторична намотка (особено от тънък проводник) ще е тежка задача, но пък може да се опита.
@praktik:
--- Цитат ---@praktik, идеята ти е хубава, но за съжаление изглежда неизпълнима, освен ако не се навият поне 55 човека, които да вземат по копие за 50 лв. Прегледах как вървят преводите; както професионалните фирми, така и частните лица, взимат като минимум по 7 лв. на страница, а за специализиран превод (какъвто е нашият случай) се качва от 8 лв. нагоре за стр. Книгата съдържа 342 стр., което излиза 2736 лв., ако ги смятаме по 8 лв./стр. Но като се замислиш е нормално, това си е скъп труд. Веднъж се навих за един приятел да преведа около 20 стр. формат А4 със ситен шрифт. Трябва да ти кажа, че ми гълташе времето като ламя, много е трудоемко, особено ако материята е специализирана. Мислех по едно време да се откажа, но вече бях поел ангажимента и ги преведох.
--- Край на цитат ---
Така е , знаех си , преводите особенно специализираните , са ужасно скъпи , а и отнемат време. Но щом си я чел, може да напишеш едно кратко резюме . Ако ти се занимава ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия