Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Антигравитационното устройство на В.С.Гребенников

<< < (19/55) > >>

hyparh:
Сега се сещам, че ВСГ описва странното подскачане на някои какавиди (а може би всички го могат), с което и аз съм се сблъсквал. Когато докоснеш жива какавида, понякога тя подскача чрез внезапен импулс - чува се нещо като цъкане или изщракване. ВСГ е изследвал това поведение, стигайки до извода, че това не е обикновена механична сила и противоречи на третия закон на Нютон. Какавидата подскача от земната повърхност, това добре, но като я окачил на тънка нишка, тя пак подскачала без да се отблъсква от нищо. Изводът е, че този вид импулс (какъвто и да е механизмът му), може да се използва за придвижване в пространството чрез такива "подскоци", преодолявайки гравитацията.

Аtos:
Опитът няма да е показателен, ако не се измери напрежението в нишката при "подскока"!

caduceus:
Няма нишка. Пашкулът на въпросната личинка изследван от ВСГ е поставян върху мека вата за да се избегне евентуалната опора. Подскачал е на същата височина, както ако е на твърдо. Източник:
http://www.x-libri.ru/elib/grbnk000/00000017.htm
Поздрави

hyparh:
Явно съм се объркал за нишката или пък съм прочел някъде грешно инфо на английски. По интересно е как се генерира самият импулс. Една какавида е плътно запълнена с трансформираща се мека органична маса, която няма как чрез някакъв удар да се задвижи заедно с къщичката си. Може би става някакво енергийно напомпване чрез биоелектричество от организма и рязкото освобождаване и трансформиране на това електричество в кинетична енергия чрез хитина.

edin:
А, как се вдигат сами, вилковите багети на радиестезистите? ;) Матриал съм ви дал за четене, ей  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия