Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Психо-физиологични аспекти на антигравитацията

(1/4) > >>

elektros:
Искам да ви припомня една  юношеска закачка, не знам дали всички я знаете.  Ситуацията е следната - на обикновен стол е седнал възможно най-пълния човек от една група, примерно 100кг. Около него прави се нареждат 4-5 човека. Първия си поставя ръката върху седналия здравеняк и постепенно започва да натиска. Следва втория, после третия, четвъртия, петия... Усилието постепенно се усилва, след това всички в същия ред си слагат и другата ръка, като пак постепенно увеличават натиска... Това става в интервал 2-3 минути. В последната фаза всички натискат почти с пълна сила главата на човека в продължение на поне 30 секунди. След това, по сигнал, всички рязко си махат ръцете... И какво става? Здравеняка от 100кг - двама го хващат под мишниците с ПО ЕДИН ПРЪСТ и го вдигат във въздуха... Човека тежи не повече от 10 кг в продължение на 10 секунди, може и повече....Някой може ли да обясни какво се случва? Опита лично аз съм го правил поне 50 пъти и всеки път има резултат.....

@praktik:
elektros  А със неодушевен предмет, става ли? - ако не става, значи астралните полета на човека се активират и повлияват на теглото  :)

elektros:
Е ти ме утрепа... Утре ще наредя 50-60 тухли четворки, ще извикам комшиите и ще натискаме... Представяш ли си да вземат да се вдигнат и да се разлетят във въздуха.... :D :D :D Ама ще включим и един усилвател 2 по100 вата с генератор на ниска честота... ;)

Strashimir:

--- Цитат на: @praktik в Септември 06, 2013, 08:58:42 pm ---elektros  А със неодушевен предмет, става ли ? ако не става, значи астралните полета на човека се активират и повлияват на теглото  :)

--- Край на цитат ---

По-скоро ще се е напрегнала мускулатурата на човека, за да противодейства на натиска. При внезапното отпадне на натиска или по-скоро промяна на неговия вектор на 180 градуса, човека, който е седял на стола и е бил натискан продължително едва ли не става сам :-) Един вид отскача поради напрегнатите коремни, бедрени, гръбни, вратни и кой знае още какви мускулни групи....

Поне аз така си го представям. Затова опита с тухлите би бил много показателен !!!!

elektros:
Не е свързано с мускули според мен, по-скоро нещо в черепната кутия сработва.....Направете експеримента, може би не ви се вярва, само че това е най-лесно да се провери. И държа после да чуя вашите коментари! И като подробност- колкото по-дълго натискате опитното зайче, толкова по-дълго ще лети във въздуха с минимална помощ....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия