Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (215/232) > >>

Радико:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Юли 18, 2019, 04:34:04 pm ---Радико тук направо ме разсмивате с логиката си ;D, предполагам че това е така понеже нямата опит от Хамериканската действителност.
"национален трайнинг център" това изобщо не означава че има даже и един друг такъв където и да е в САЩ.

--- Край на цитат ---
Това изказване би трябвало да ме разсмее, но не знам защо вместо това ми става даже тъжно. Как е възможно човек който минава за доста ерудиран да прилага такива изсмукани от пръстите доводи? Има една тема в този форум:
http://mazeto.net/index.php?topic=10812.0   
Ако малко по внимателно се заинтересуваш за какво иде реч, ще установиш, че съшествува една паралелна финансова галактика за която очевидно ти и хабер си нямаш. Това е причината да пишеш подобни глупости. Най тъжното, че не си уникален в това отношение в този форум, типично е за болшинството. Жалко.

Pegas:
Dobr ден.иван искам да купя магнитннтурбона .

Pegas:
Прочетох тема.но за мен е непосилно да я направя искам да я купя направена.имам пари .

Pegas:
Ттябва ми за зимата.

Радико:

--- Цитат на: Pegas в Юли 19, 2019, 02:42:03 pm ---Прочетох тема.но за мен е непосилно да я направя искам да я купя направена.имам пари .

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: Радико в Юли 18, 2019, 04:25:07 pm ---7598лв. Без ДДС
Половината авансово.

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия