Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
krasias:
Ами като му го платят и изобретението му ще умре, сещай се защо.
GMG:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 25, 2020, 03:02:11 pm ---Относно физиката, имаш блестяща възможност лично да я пренапишеш!
--- Край на цитат ---
Векторчето не разбира от физика, а от гипскаптон което пак е съмнително - това първо.
Второ - никой и никъде не нарушава законите, те си действат и работят безупречно, стига да се познават. ;)
И трето - Родината е едно, мащехата е друго -
няма свестни хора Михаил Кузмов, там е работата... правиш се, че се чудиш, а много добре разбираш как и защо стават работите. :)
Постави се за момент на негово място - как би реагирал?
Целият живот принципно е проста работа, ама не за прости хора.... е казал може би Бендер.
Всеки си има глава и вероятно мозък - решаваш да дадеш или не - какво и колко и т.н. ;)
Михаил Кузмов:
Как да няма свестни хора? Я виж темата! На 77 страници се прави магнитна турбина, и то всеки сам! Иван дава до части от градуса напътствия. Това какво е? Муамар не дава! А си пипнал турбината му а се е саморазпаднала! После 40000 начина които само той си знае! Абе полицейска работа, секретна!!
GreenHulk:
Странна ситуация, нали. Ако иска да я ползват в родината му - да пусне безплатно чертежи и формули на турски.
Някой трябва да го канонизира ли какво, или някой министър да му напише благодарствен ферман?
Михаил Кузмов:
И сега, понеже GMG ме пита, аз какво бих направил? Първо ще спретна един от 40те хиляди начина, второ ще му вържа един генератор на ток, трето ще вържа тока към домашната мрежа и ще се откача от местното енерго! После ще поканя света да гледа чудото ама на никой няма нищо да давам. Ако Ердоган благоволи да дойде да види и се увери, давам всичко и Турция става енерго независима!! Джаст, нали!! Ако пък всички се окажат тъпаци аз ще си цоцам СЕ безплатно и личната ми икономика ще просперира! Е тва ще е ако измисля магнитна турбина!
Честита Коледа и весела Нова година!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия