Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (4/232) > >>

Иван БГ:
Здравейте,
помествам фотоси за това което ще ни трябва, за да започнем. Подробности в лични, ако има въпроси питайте. Няма значение къде.
На добър час! Бъдете!
Иван

prp:
А сигурен ли си  че  "НЕЩОТО" работи? Или пак  както  темата  с  тестатика  ще  се получи?

Иван БГ:
Здравейте prp,
не мога да разбера какво имате предвид като пишете
--- Цитат на: prp в Декември 17, 2013, 09:01:47 am --- Или пак  както  темата  с  тестатика  ще  се получи?

--- Край на цитат ---
Моля да се уточните.
Бъдете!
Иван

prp:
Искам да кажа че, едва ли някой ще се хване с такова предизвикателство без да е видял работещ прототип и да е сигурен че работи. Може ли повече информация да ни предоставите за вашето устройство. Предварително благодаря.

Иван БГ:
Здравейте г-н prp,
простете ми, но аз гледам нещата от малко по-друг ъгъл. Аз никого не искам да "хвана". Мисля също така, че участващите в този форум са водени единствено от предизвикателството да научат, или да постигнат нещо ново, или различно от статуквото. И не на последно място, направих запитване дали има желаещи да участват в този, да го наречем гальовно "кръжец на лудите" и чак тогава открих темата. Начало за работа избрах следващия етап на видео клипа който поместих в "Тема за размисъл" а именно:
- Премахване на ексцентрика на въртящият се диск.
След това ще има и други.
-Заменяне на ел. изместването с механично и премахване на изместването.
Аз така виждам нещата, ако смятате че има по-кратък път да имаме "НЕЩОТО" то много Ви моля кажете ми адреса на магазина, за да отида и да си го купя.
Бъдете!
Иван

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия