Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
Иван БГ:
Здравейте,
приемам извиненията Ви г-н Кузмов. Може би и аз съм прекалил с някой пост, така че и Вие ме извинете, ако съм предизвикал с някоя моя глупост гнева Ви. А що се отнася да прекратяването на моята тема, аз предупредих. Бях принуден. Трябваше да регулирам отношенията си с моите партньори, за да продължа участието си. А на тези който тръгнаха да правят реплика по темата, на всички съм им отговарял, даже съм описал къде съм сгрешил, как да се оправи и съм им дал и формулите, за да знаят как да контролират нещата. Стремял съм да бъда максимално честен. Единствено с един форумник прекъснах работата, но темата беше друга. Причината за това беше, че ако продължах, трябваше изкажа някои неща които са включени в един мой патент. Той знае кой е! Това е!
Бъдете!
Иван
Иван БГ:
Здравейте,
следя с интерес предложенията които се сипят към Майстора, най-после нещо позитивно, а не от камбанарията от своето его да казваме това "ДА", ама май че не е "ДА" а е по-скоро "НЕ" Като казвам това имам предвид предложенията на Иван Димов, особено първото. Защо?
Майстора на няколко пъти ни е споменавал, че няма технически възможности, но идеята с гиричката е прекрасна. И той би могъл да я реализира, ако реши, че има хляб в нея. Бих допълнил само, двата бутащи магнита могат да се поставят в два джоба, който да бъдат малко по-широки от магнитите, за да може с винтове да се настрои ъгълът им към роторните магнити. Джобовете да бъдат на 180 гр., или така да се нарече диаметрално разположени. Като се завърти гиричката, един път ще бъде единия, втория път другия. Имаме две въртенета на ротора и статора, те се синхронизират по-лесно от въртене и люлеене.
Що се отнася до втората идея, тя е работеща. Имам един модел, в събота ще го заснема и ще го публикувам. Разликата е само в това, че вместо две спирали, в моят случай са 18. Като отварянето на всяка спирала е 40гр. Отстояние на спирала от спирала е 20 гр. С което се създават сегменти от по 4 гр. Общо магнитите в ротора са 108 бр. Бутащите магнити са 8 бр. и които се образуват сегменти от по 45 гр., но не мога да ви ги опиша, много ми е сложно. Ще ги видите.
Бъдете
Иван
nizo:
--- Цитат ---А що се отнася да прекратяването на моята тема, аз предупредих. Бях принуден. Трябваше да регулирам отношенията си с моите партньори, за да продължа участието си.
--- Край на цитат ---
Строго секретна разработка се заформя, така ли да разбирам? Кога ще може да си я закупим?
Иван Димов:
Майсторе, "гиричката" може да я въртиш с четков електродвигател, захранен с автотрансформатор (АТ). Като променяш напрежението на АТ се променя скоростта на въртене на двигателя. Така тръгваме от нула волта и на стъпки вдигаме напрежението до нужните ни обороти. А като премерим тока и напрежението ще сметнем консумираната мощност.
Иван БГ:
Здравей адаш,
това имах предвид, но самият аз мисля че в този случай, трябва да се реши още един въпрос:
-Кой командва парада? Дали статора - независимо как ще реши да го направи Майстора, било той да се клати, върти или подскача - да командва оборотите на ротора, или обратно. Аз мисля че по-правилно е ротора да диктува с каква скорост трябва да се движи статора. Защо? При него впоследствие ще има съпротивление, било то от бобините, или свързване с външен генератор. Следва намалваяне на оборотите и статора трябва да реагира на това. А как ще се пуска, как ще се спира, колко ток ще извади, засега това не е от значение. Отначало колата се е палела с манивела, а сега за 3 сек. дига 100 км. В техниката всичко е стъпка по стъпка, разбира се ако някой ти даде даром технологията, или успееш да я откраднеш е друг въпрос. Така че Майстора си действа правилно, нека се направи да се върти, после ще му мисли за другото.
Бъдете
Иван БГ
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия