Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
Vector:
atos,възможно ли е да дадете достъп на ИванБГ като администратор за да си оправи темата ,след което може да му отнемете правата .. ?!
темата е много ценна и интересна за форума-нека има вид!
Иван БГ:
Здравей Векторе,
моля те без такива предложения. Ще намеря начин да систематизирам нещата. Дали ще бъде чрез препратки, или както предложи atos, а може и нещо друго. Но като се замисля и Velektra е прав от своя страна. Ще го помисля, но съм категорично против твоето предложение. Извини ме, но така го мисля.
Бъди!!!
Иван
Velektra:
Здравей, Иване!
Би трябвало след толкова дългогодишен труд да си систематизирал нещата в някакъв документ. Дали ще е DOC или PDF формат например, няма значение. С графики, чертежи, обяснения, дори и анимирани неща. И всичко това за твое ползване и припомняне.
После вече лесно от тоя документ вадиш неща за публично представяне, без да има в него тайни, които не искаш да разкриваш.
Постваш тоя документ в първия пост на нова тема и който е заинтересован си го сваля и чете и едва след това да взема отношение по темата.
Така няма да има дребни и глупави заяждания по дребни въпроси.
Няма да кажеш: стругаря се бави, пружините не стават, ще купувам нови, после някой се майтапи да сложиш ластик, ти естествено се нервираш, някои пък само това чакат, започват обиди и т.н.
Vector:
здравейте .
много лесно щеше да редактираш постовете. но ти най добре си знаеш .ще е много добре темата да има развитие .много се радвам!
поздрави
Иван БГ:
Здравейте,
Velektra, всеки си има система за работа. Аз си имам дневници, чертежи по години, дата, час с начало и край, но нищо на компютър. Ще го измисля, и ще продължа. По един, или по друг начин. Явлението магнетизъм е просто по своята същност и в тази простота се състой цялата тайна.
Бъдете!
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия