Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (77/232) > >>

Иван БГ:
Здравейте,
явно нещо не се разминаваме. Аз съвсем точно писах какво имаме като даденост.
Имаме колко килограма е ъгловият момент на всеки един градус от 360. Това значи, че мога да измеря ъгловата сила. В Отговор 269 в "Тема за размисъл" аз съм публикувал снимки на стенда, който тогава имаше точност до 1 гр. сега вече точността е свалена до 3 мин. Надявам се да мога да го направя до 1 мин. и 30 сек. с която точност работи "Айнщайн" публикуван в отговор 271 на същата тема, с който форматирам магнитите. Така че г-н Радико не ме пращайте при Пирони и т.н.
Имаме напрегнатостта на магнитите. в отговор 53 в "тема за размисъл"- съм публикувал "Божата искра" с която съвсем точно знам какво съм вложил и какво мога да очаквам.
Имаме отстоянието на магнитните полета т.е. дебелината на магнитната възглавница важен фактор за ъгловият момент. в отговор 275 на същата тема съм показал ротор с 5 гр стъпка
Имаме броят на ротациите на полетата за един оборот.в отговор 371 съм поместил таблица на ротацията в действие и образуване на сумарно ротационно поле. Тази таблица не касае ротора над него сега ще публикувам таблицата на този ротор.
Г-н nizo въпросът ми не касае N,J & W и връзката им между тези формули, а как се стига до "N"?
Бъдете!!!
Иван
ПП Аз ви казах преди време, че моите постове са като един пъзел. Всичко което трябва да се знае, за да се направи магнитна турбина съм го описал. Трябва само да се нареди пъзела. Имах желание аз да го подредя, но не знам какво стана. Така и не разбрах. Забравих още нещо!!!
Имаме брой на оборотите при свободен ход и при натоварено положение. Това ми е отговора към г-н Радико относно позиция А и Б на първия му пост.

Иван БГ:
Здравейте,
изпращам схемите!

Аtos:
Здравей, Иване!
Опитай да нанесеш данните от таблиците на милиметрова хартия, за да получиш графично изражение на функциите, тогава е по-лесно:)

Иван БГ:
Добре, ще изпратя и диаграми.

Иван БГ:
Здравейте,
малко се забавих с обещанието, но имах много работа. Ето и диаграмите които искахте.
Бъдете!!!
Иван

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия