Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (81/232) > >>

edin:
Иване, на 100% те подкрепям в последния ти пост. Даже и на мен не ми беше хрумвало, че втората световна ще завърши по този начин.

prp:
Интересно, Иван отклони темата за политика след като му критикуваха идеята че няма как да стане магнитната турбина вместо да докаже че съществува такова нещо като магнитна турбина. Явно е вятър работата и няма такова нещо.

elektros:
Този похват е добре действащ при политиците, не мисля, че колегата Иван БГ  е отклонил темата, по-скоро има притеснения да сподели идеята си. От всичко написано до тук от него се изгражда образа на типичния български изобретател-  широкообхватен интелект,  професионализъм и постоянство в разработките, от друга страна- остра форма на параноя и мания за преследване, еднолично и самостоятелно вземане на решения без реална преценка на последиците, вълк-единак....Познавам в момента двама такива, изпаднали са до дъното, но продължават да копаят надолу... Затова се изграждат екипите, където всеки е силен в дадена област. Явно и тълкуването на фразата, че обединението прави силата има различни форми за всеки! Успех!

Иван БГ:
Здравей Elektros,
свалям Ви шапка, ако Фуше имаше възможност да прочете поста Ви и той би Ви завидял. Осанна от тук, осанна от там и накрая обединение, екип и т. н. Явно не сте завършили в България, а във Ватикана. Това е в кръга на майтапа. В едно сте прав, аз съм единак, но аз вече писах за това в "тема за размисъл". Спазвам стриктно 3 основни правила в живота и в работата си и те са:
1. Сам юнак на коня! До сега не съм чул да има "сам колектив на коня"
2. Бързай, бавно!
3. Не необходимо да бъдеш дъб, след като имаш възможността да бъдеш тръстика.
Аз имам програма която изпълнявам стриктно и докато не я завърша няма да отворя кутията.
Не ми трябва нищо. Егото ми е задоволено - с това което работя. Имам необходимата техника, а и мога да само финансирам хобито си.
 АЗ ИСКАМ САМО ДА ПОМОГНА С ОПИТА СИ НА ТЕЗИ КОЙТО КОИТО ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ СВОЕТО СЕ!! За да не загубят и те толкова години колкото загубих аз.
Бъдете!!!
Иван

prp:
Какво ще кажете са тези клипове на мен ми изглеждат истински?
https://www.youtube.com/watch?v=R3Pelqzqd_Y
https://www.youtube.com/watch?v=NMHOiIfxZ1g

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия