Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
aladin:
Здравейте, рибата се вмирисва от главата.
Темата е ваша, редактирайте я и да се върви напред. Какво ви пречи? Но не може един път да пишете за ъгловият момент че се определя вектор по вектор по косинус от алфа, а след това се прави с някакъв коефициент. Пробвах второто така е. Но как се образува този коефициент. Това е важно!!! Защото знаеш ли едно нещо от къде почва и знаеш ли къде спира и защо спира, значи си на крачка от момента това да не стане. Не е ли така?
Иван БГ:
Здравейте,
браво бе Аладин, сега пък съм се вмирисал, но в случая с коефициента си прав, но аз споменах че "cos" не върши работа особено когато осите на магнитите са един срещу друг. В милиметровите схеми съм показал как се образуват коефициентите, е има и малка подробност, но тя може да се открие в работните дневници които съм поместил. Казах, темата е като пъзел. Избрах този начин на споделяне за моя сигурност.
Ама Вие какво искате, всичко да ви покажа наготово, без да си размърдате малко. Това няма да стане!
Казах! Ще отговарям на всички въпроси, които са отправени към мен, но само ако се касаят за магнетизма и реплики по темата.
Бъдете!
Иван
aladin:
Знаеш ли какво значи това? Да търсиш игла в купа сено? Даже и не знаеш каква е иглата!
prp:
--- Цитат на: Иван БГ в Май 08, 2015, 12:11:52 pm ---Казах, темата е като пъзел. Избрах този начин на споделяне за моя сигурност.
--- Край на цитат ---
А до къде води този пъзел? Или до друг пъзел?
juliang:
Кой както си го нареди - такова ще получи :) Предполагам не е пъзел, а по-скоро конструктор. Имаш си детайли - каквото сглобиш все е правилно :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия