Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
Иван БГ:
Здравейте,
вижте това!
www.budnaera.com/201503/1506020713.html
Престанете да говорите че това не може да се направи! Подобно са направили и руснаците.
Иван
juliang:
Иване, прочети малко повече за тоя човек.
"Легендарния астронавт" никога не е летял в космоса. Бил е в екип, готвещ се за пилотиран полет до Марс. Идеята е била в много ранен етап и е била "закрита" само година-две след започването й. Тогава и Брайън О'Лиъри напуска програмата за подготовка на астронавти в НАСА и се отдава на съвсем други неща. След 1990-та година заниманията му са в сфери които с голям зор мога да нарека "традиционно научни": Член на борда на директорите на Международната Асоциация за нови енергийни източници, президент на движение "Нова енергия", фондация "Световни иновации"...
ОК, учен е, но не е астронавт, и няма много общо с НАСА след 70-те години на 20-ти век.
А щом в заглавието на една публикация има толкова много неточности, как да приемам останалата част за вярна?
moco:
--- Цитат на: Иван БГ в Юли 17, 2015, 01:36:53 pm --- Подобно са направили и руснаците.
--- Край на цитат ---
@Иван БГ, доколкото разбирам, генератора правен в Русия няма общо с твоите обяснения за турбината ти, а е по трудовете на Д.Смит
Пише го и в ПДФ-а :) Аз лично ти пожелавам успех!
Иван БГ:
Здравей moco, няма.
Аз използвам електромагнетизма само при тестване, за да измеря, ако има някакво изместване да прецизирам колко трябва да бъде то кога точно да се извърши. Чак след като ми стане ясно, какво точно да направя и как да го направя, тогава правя механичния еквивалент.
Сега довършвам механичното изместване на турбината в тази тема. След като поправих всички грешки които съм допуснал нещата изглеждат по друг начин.
Скоро ще пусна видео. Тогава ще говорим.
Бъдете!
Иван
Vector:
Това е чудесна новина!Чакам с нетърпение!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия