Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
nizo:
Здравейте,
нищо се не разбра. Може ли с повече от 2 думи?! По коя схема работим?
Иван БГ:
Здравейте,
няколко думи за енергийната схема. Тя е създадена на базата на релавистичната механика, или 4-тири векторната формула. Тук векторите на статора са 128 х 2 равно противоположни вектора, а на ротора 126 х 2 равно противоположни вектора. Ако разделите 4 колони и ги подредите вертикално, като жълтата линия е делителна, ще видите че най отдолу се получава 720 това представлява 360:2. т.е. един оборот. Така създадената колона в центъра е мембраната (ротора) следват двете линии червена и синя, това е отстоянието между ротора и статора. От двете страни са колоните които се отразява енергийния коефициент. В един сегмент се съдържат два вектора, с посока в ляво и дясно с големина 2.85 гр., което прави сегмента от 5.71 гр. При движение сегмента се разделя от 32 такта. Което прави стъпка 0.178 гр. Това се равнява на 3.13 % от сегмент (5.71). Или това е равно, че при един оборот от 360 гр ние ще имаме (360 / 5.71= 63 х 32 = 2,016 такта. От тук нататък е важно броят на магнитите участвали в такта и тяхната напрегнатост. Продължавам таблицата, но вече в движение, за да видите как става.
Бъдете!
Иван
dmitarp:
Стотици постове, десетки схеми, теории и накрая една демонстрация на ... магнитен съединител. Всичко това ми се струва доста безмислено само за да се демонстрира магнитен съединител.
Иван БГ:
Здравейте,
можете ли да ми обясните какво влагате в термина "магнитен съединител"? Всичко това ми се струва доста безобразно, да се казва нещо без да се вгледа и най-малко човек в схемите!
Бъдете
Иван
prp:
Понеже не е ясно за какво точно са тези схеми които прилагаш без да обясниш по-подробно няма смисъл да ги постваш и за това хората гадаят за магнитен какво е? Магнитна турбина за ветрогенератор е най-вероятно според мен. Поне кажи с каква ефективност е? И каква е целта да го продаваш ли? Търсиш инвеститори(донори) ли?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия