Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (111/232) > >>

dmitarp:

--- Цитат на: Иван БГ в Септември 29, 2016, 02:10:49 pm ---Здравейте,
можете ли да ми обясните какво влагате в термина "магнитен съединител"? Всичко това ми се струва доста безобразно, да се казва нещо без да се вгледа и най-малко човек в схемите!
Бъдете
Иван

--- Край на цитат ---

Ето този ваш клип имам впредвит:
https://www.youtube.com/watch?v=VNh5Ul-SfQo&feature=youtu.be

Иван БГ:
Абе хора, Вие ме връщате в забавачката. Турбината си е турбина. Тя създава само въртеливото движение. От тук нататък следва материала който се използва за създаването на това движение, било то вятър, пара, вода и др. В моята тема се използват само магнитните свойства т.е. "МАГНИТНА ТУРБИНА". В дадените схеми се доказва математически как може да се създаде въртеливо магнитно поле, т.е ротация на постоянните магнити. Ако не представляват интерес схемите, ще спра  да публикувам останатите тактове. В даденият момент образците ги подарявам на приятелите си. Пари не ми трябват. Мога да се финансирам сам!
Бъдете!!!
Иван

nizo:
Като не ти трябват пари, защо не покажеш работеща "турбина"?! Въобще то като слуша човек как наричаш нещата, няма как да ти се има доверие. Вектори, мембрани, турбини ?!?! Плюс това, Иване, когато сложиш 2 диска с магнити един срещу друг, те няма да се въртят. Нямаш математика, а стъкмистика, която даже май само ти си я разбираш. Какви тактове, какви 5лв. Не стига, че разигра интриги с фалшив акаунт Аладин, ами и продължаваш да публикуваш някакви глупости. Какви са тези ъгли дето си ги изчисляваш? Магнитите може да ги сложиш под разни ъгли, но полетата няма да са там, където ти ги искаш. Полетата може да се огъват не с 1 градус, ами и с 5 градуса ако трябва, че да не свършат полезна работа.

Ще покажеш ли работещ проект? Този който продаде на Аладин? Какво правиш ти тук? Публикуваш документация на някакъв провален проект, че някой друг да го направи?!

Иван БГ:
Здравейте,
още малко пояснения за схемите. Колонката в ляво са тактовете, а оцветяването е, кой полюс да търсим активните сектори. В долните два реда са резултатите от сбора на коефициентите, ако се получи в дясно различно число от 0,00 значи има грешка в някой от секторите. Клетката в първа колонка в ляво оцветена в червено е началната точка "А"чрез нея се разбира в кой такт се е завъртяла мембраната.
Бъдете
Иван

juliang:
На двутактовия мотор се броят по един начин, на четиритактовия - по друг. При условие че не знаем какво виждаме, няма как да знаем как да броим тактовете.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия