Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
az_skeleta:
Здравей, Иванбг!
Може ли да дадеш по точен смисъл на израза "и ти да работиш с мен".
Дали имаш предвид да работите заедно или всеки си работи сам по общи идеи?
Питам защото ако има възможност бих искал и аз да се включа, но при условие че нещата няма да спрат до някъде, както се получи с В мотора.
Поздрави!
Иван БГ:
Здравейте az_skeleta,
предлагам да работим заедно по модел който съм избрал. Може да обсъждаме по форума, защо се прави всяка следваща стъпка, но водещият ще бъда аз и тези който работят по репликата. Иначе ще стане говорилня и накрая резултат никакъв. Вече съм писал -"Всеки ден е измерен и подарен от БОГА" - не искам да си губя времето. Ако бъркам някъде си е за моя сметка. Няма да бъде за ваша.
При тези условия мога да започна. Така беше в началото на темата, но посля тя се разми и аз спрях. Това е! Прощавайте за крайната ми позиция, но просто аз съм такъв.
Бъдете!
Иван
az_skeleta:
За воденето е ясно че ще го водиш ти. Обсъждането в форума е добре, макар да е нож 2 остриета. Винаги ще има колеги които няма да са съгласни с написаното и пак ще стане същото като преди.
Аз съм готов за действие.
Иван БГ:
Няма да им обръщаме внимание! Аз ще отговарям само на въпросите на тези които правят репликата. Много бързо ще разбера кой пробва и кой не. Бъди сигурен!!!
Бъди!
Иван
Vector:
Проблем е намирането на материали - бобини които да изместват буталото, датчици ... в електрониката не съм силен!
И все пак, някой може ли да предложи схема на такива датчици или готови които да се свалят от някъде?
Иван, би ли направил чертеж къде точно стоят нео магнитите които премахват пружините, чертежа ще е добре да бъде и с другите магнити за да се ориентирам ..
Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия