Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (139/232) > >>

Dedo pop:
    Юлиане, не се мъчи да ги ограмотяваш. При тях това вече е мания с произтичащите от това последици.

krasias:
Дядо Попе, то и това вашето си е мания особено на  juliang, той е най сериозния кандидат за званието Господин "Няма да Стане". Кога чел по диагонал, кога забравил как работят някой двигатели ама човека се чувства задължен да каже че няма да стане. А и двамата забравяте че се намирате във форум в който се търси нещо по различно от това дето сте учили.

juliang:

--- Цитат на: krasias в Октомври 02, 2017, 10:05:09 pm ---Дядо Попе, то и това вашето си е мания особено на  juliang, той е най сериозния кандидат за званието Господин "Няма да Стане". Кога чел по диагонал, кога забравил как работят някой двигатели ама човека се чувства задължен да каже че няма да стане. А и двамата забравяте че се намирате във форум в който се търси нещо по различно от това дето сте учили.

--- Край на цитат ---
Стига с това "дето сте учили"... Аз съм учил за парнаджия примерно. Нямам висше. Какво общо има? Кога са ми "промили мозъка" според теб?
Единственото което правя е да посочвам очевидни грешки в теориите които се излагат. Тези които ги излагат ако искат да мислят дали са верни забележките ми и дали да се съобразяват с тях.

krasias:
juliang, тая схема по горе е само примерна и така както е дадена няма да заработи, но там пише че става въпрос за концепцията на Бедини. А мотор генератора на Бедини работи и при товар се ускорява и консумацията намалява, и това Бедини го обяснява с виртуалния полюс. И така горната схема може и умишлено да не е дадена точно но аз виждам поне четири начина тази схема да се направи работеща и да връща ток без да затормозява двигателя. Така че в случая ти грешиш а не показваш грешките на другите, пита се обаче защо грешиш след като много добре знаем че си умен. И никъде не съм казал че са ни промили мозъците, просто са ни научили на това което всички знаят, е от нас зависи дали да продължим да развиваме знанието или да си останем със старото но сигурно знание.

бай Теню:
Краси те тука ми хареса

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия