Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
juliang:
--- Цитат на: krasias в Октомври 03, 2017, 09:52:23 am ---juliang, тая схема по горе е само примерна и така както е дадена няма да заработи, но там пише че става въпрос за концепцията на Бедини.
--- Край на цитат ---
Ами аз какво казвам? Казвам че ТАЗИ СХЕМА няма да работи. Дали някоя друга модифицирана но базирана на тази ще работи - покажете схема и ще говорим. А как ще работи вече е въпрос на съвсем друга дискусия.
--- Цитат на: krasias в Октомври 03, 2017, 09:52:23 am --- А мотор генератора на Бедини работи и при товар се ускорява и консумацията намалява, и това Бедини го обяснява с виртуалния полюс.
--- Край на цитат ---
Не е трудно да се конструира двигател който да прахосва енергия в определен режим на работа. Това че при определен режим консумира по-малко а върши повече не е доказателство за висок КПД, а просто че в другия режим загубите са много големи... Но докато не се извърши точно замерване ... всичко са приказки на пазара.
tobo1:
krasias, присъединявам се с удоволствие към мнението на Теню. Подсети ме за любимата фраза на един герой от роман на Чейс:
"Вие гледате защо едно нещо не може да стане, а не, как може да стане."
бай Теню:
Това клипче от тубата показва 1 обикновен соленоиден двигател който навсякъде е описван като нещо елементарно и с ниско КПД и никой не си прави труда да вникне в нещата и да го подобри така че да извади СЕ от него. Аз пък видях потенциал и му направих 3 подобрения и това ми е основата на бъдещота машина с КПД над 100% https://www.youtube.com/watch?v=ARh31Ij8Iks
dmitarp:
--- Цитат на: tobo1 в Октомври 03, 2017, 12:57:38 pm ---"Вие гледате защо едно нещо не може да стане, а не, как може да стане."
--- Край на цитат ---
Това е любимата фраза на почти всички български бизнесмени, шефове и шефчета, и като им кажеш как ще стане ти се мусят, сърдят и те псуват защото трябва да направят изваждане, а те това не го умеят.
Dedo pop:
Най напред не си ти човека който ще им каже какво и как да правят. Не стига че те хранят че и маана намираш. Като не искаш да те псуват направи си фирма и псувай ти тогава!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия