Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
tobo1:
Темата на ИванБГ се казва "НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА"
Ясно, кратко и точно - демек правете си я сами.... що ще чакате от него информация.
Нали така Иване ?
Иван БГ:
Здравейте tobo1,
прав сте, само че никой не чете заглавието.
Преди години на смъртното си легло баща ми поиска да му обещая нещо.".........., сине с тези две ръце съм построил 4 къщи. Искам да построиш повече. Обещай ми!" Обещах му! Целуна ме и почина! БЕШЕ ОБУЩАР!
Пред пенсия съм, постигнал съм всичко което съм искал, даже има и няколко документални филма за работата ми. От години мои ученици преподават това което съм създал. Но досега не съм изпълнил обещанието си. Така че трябва да почакате, баща ми е преди Вас!
Ако попълня многоточието преди "сине" ще ахнете.
Бъдете
Иван
tobo1:
--- Цитат на: Иван БГ в Ноември 06, 2017, 01:22:34 pm ---....Така че трябва да почакате....
Бъдете
Иван
--- Край на цитат ---
А за какво точно трябва да почакаме Иване?
Излиза, както са отбелязали и други по-горе, че си създал темата само за да се хвалиш и да ахкаме по снимките.
Обясни ясно и точно за да се знае защо си създал тази тема.
Много хора се чувстват подведени от теб, затова мисля, че им дължиш някакво обяснение (обяснение за темата създадена тук от теб, а не за житейския ти път).
За какво трябва да почакаме?
Vector:
Защо подведени?
Всичко нужно има в темата за да се направи турбината!
Всяка стъпка е обяснена и тя е логична!
Защо да не ахкам ,при възможността да съм свободен - нима това не е най голямата мечта?
Естествено е човека да се притеснява за своята сигурност ,и да не иска да покаже турбина!
Много грозно постъпвате, искате като на малоумници да ви се обясни, щото ви мързи да мислите?!
Мисля, че прекалявате и то доста! Не бъдете нагли!
tobo1:
Векторе, какво означава "да се направи турбина"?
С какви показатели ще бъде тази турбина?
Или поне какви могат да се очакват (при спазване на дадени инструкции)?
Аз не казвам, че Иван трябва непременно да покаже турбина, а да уточни някакви ориентировъчни параметри и до какво евентуално би довел един проект в който се спазват неговите инструкции.
Лично аз мисля, че това трябва да бъде посочено още при започването на темата.
Затова ми се иска Иван да уточни тези неща.
Ако има всичко нужно както казваш ти - сподели каква полезна мощност примерно може да се очаква при еди какви си други стойности или вложени материали, или каквото решиш че е полезно да се знае.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия