Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
Dedo pop:
Бат Ванко, не говори, а фантазира! И още 200год. да фантазира ще цитирам "Майстора"-тука хляб няма.
tobo1:
--- Цитат на: Bat_Vanko в Ноември 14, 2017, 12:33:01 pm ---....най вече защо продължаваш да подържаш измамата, че те работят...
--- Край на цитат ---
Защото Bat_Vanko той първо трябва да признае грешките пред себе си. А това е невъзможно. Картинката под името ще започне да изглежда нелепо в собствените очи...трудна работа е твоето предложение.
Vector:
Здравейте,
ако четете внимателно и МИСЛИТЕ,то може с прости експерименти да разберете дали Иван говори /пише небивалици .....
Радвам се Иван, че сподели опита си !
Бъди здрав !И не обръщай внимание на празните приказки-тях винаги ги има.....!
dymelsoft:
Vector-е,
четем и МИСЛИМ, разбираш ли, въпреки уникалния правопис на твоя идол Иван БГ и особено неговата "терменология".
От чисто любопитство, да не сте братя ?
Като гледам и как взаимно си помпите рейтинга един на друг, явно има огромно значение за ВАС, рейтинга де.
Странно сигурно смяташ, че по този начин невярващите, ще повярват ли, що ли? Не знам .... явно съм от онези 80%.
Поне за разлика от Иван БГ, не допускаш правописни грешки. ;)
П.П. извинете, че се намесих във великата тема, просто не се сдържах. :)
Vector:
Димел,не мислиш достатъчно !
Понапъни се повече,ама гледай да не пръцнеш!
Рейтингът не важен,но разбираш ли,аз се възхищавам на този човек и от време на време натискам по некое друго "браво" ,надявам се да не ти е проблем?!
П.п. като админ е добре да има ред в твоя форум,изтрии моля те празните приказки вкл. И моите .
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия