Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (187/232) > >>

juliang:
Йълдъз ще го осъди за плагиатство ако сложи перката... :) И без това това на снимката почва поразително да прилича на неговия магнитен мотор...

prp:
Пожелавам успех на Иван. Дано всичките саможертви и времето което е посветил да постигне желания резултат.

Иван БГ:
Здравейте.
Аз отдавна съм пуснал видео за въртенето. Вярно е, че е на принципа на V-gate, но се върти.
Това е модулна конструкция която ми позволява да правя ексвпериментите си с по-малко разходи. Ще поместя фотуси при следващия експеримент как се прави. А в същия момент ми дава възможност за по-разширен марш при размера на магнитните полетата. Вътрешен диаметър от 50мм до 100 мм. Външен диаметър от 100мм до 200мм.
Бъдете!
Иван

Сори! И аз вече не виждам добре какво ми пишат пръкстите, та трябва по пет пъти да си проверявам написаното, че ... иначе срам за майстора!
М52

Аtos:
Иване, ако не друго...разсмя ме :D
Не даже и "екса" в "периментите", разбираемо е, не дори и "марша" магнитен (представям си как маршируват магнити), но с тези "фотуси", които не се разбира дали са фотоси или "фокуси с които сам се правиш", изби рибата ;D ;D ;D
Не се засягай, хуморът ми е добродушен, желая ти успех!
Бъди и ти (но не фокусник) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Иван БГ:
Здравей,
страшна идея, ама как не се сетих за това. Благодаря ти Атос, утре отивам при Астор и купувам реквизит за най-различни фокуси, хем ще ми струва по-ефтино, хем повече ще повярвате на това което гледате. Така е!
Хората гледат, но не всички ВИЖДАТ!
Да ВИДИШ е талант, който не всеки притежава!
Важното е да ВИДИШ, а да го направиш е лесна работа.
Ще продам някой друг магнит,
и утре ще  си купя реквизит!
Бъди!!!
Иван

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия