Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
az_skeleta:
Адаш, не си прав. Интересна е. Но аз поне очаквам малко повече обяснения. Като например, защо наричаш конструкцията асиметрична? Дали заради подредбата на дисковете и статора, или заради форматирането на магнитите? Ако е възможно поне малко да облечеш в смисъл снимките, ще е добре.
Аtos:
Иван БГ, уважения за труда (подобен ред снимки изискват бая разглобяване и сглобяване), но не мен не ми говорят нищо. Прости невежеството ми :D
Аз виждам само метални дискове, монтирани върху вал, някои с по-големи, други - с по-малки втулки, но грам идея нямам кое какво е?
И къде са тези магнити?
Bat_Vanko:
--- Цитат на: atos в Януари 06, 2019, 01:49:59 pm ---Иван БГ, уважения за труда (подобен ред снимки изискват бая разглобяване и сглобяване), но не мен не ми говорят нищо. Прости невежеството ми :D
Аз виждам само метални дискове, монтирани върху вал, някои с по-големи, други - с по-малки втулки, но грам идея нямам кое какво е?
И къде са тези магнити?
--- Край на цитат ---
atos-е ти убеден ли си че това което наричаш "метални дискове" наистина са метални. Защото може да са боядисана пластмаса или гипсо картон например.
GreenHulk:
--- Цитат на: juliang в Януари 05, 2019, 08:26:25 am ---Иван ще ни покава стриптийз на магнитен мотор :) Дано не отнеме месеци и все пак да зърнем гола плът...
--- Край на цитат ---
Да ве, после да гледаш и да не вярваш на учите си...
И аз бих се интересувал от подробности и обяснения.
Михаил Кузмов:
Ето, не си прав Иван! Има интерес! Какво е това в същност? Не че не виждаме нещо което прилича на мотор, ама не сме ясновидци! Ако имаш интерес да се започнат нескончаеми гадания, може да постигнеш това! Пък ти да се хилиш под мустак, и да си казваш, какви сте ми глупци милите!!
Толкова от мен! Мога да коментирам нещо което е споделено с уважение към опонента, и истинско желание, наистина да бъде споделено!
Ако бъдеш БЪДИ!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия