Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (192/232) > >>

Иван БГ:
Здравейте,
 да това е тестващ стенд. Той дава възможност да се тестват симетрични и асиметрични магнитни полета. Сменят се само пръстените към оста. Броят на резултантните магнитни полета, или както аз ги наричам "Магнитни възглавници" могат да бъдат 1:2:4;6:8:10:12. а дебелината от 0.5мм. до 3мм., като стъпката е през 0.5мм., за да има тази мобилност се използват специално изработени телескопични болтове, който се завиват един в друг.
Бъдете!
Иван

Михаил Кузмов:
На какво казваш симетрично и асиметрично поле,(предполагам на група магнити асиметрично), защото един магнит не виждам как може да има асиметрично поле освен чрез формата си?

Аtos:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 08, 2019, 11:39:55 pm ---На какво казваш симетрично и асиметрично поле,(предполагам на група магнити асиметрично), защото един магнит не виждам как може да има асиметрично поле освен чрез формата си?

--- Край на цитат ---
Просто не става дума за един-единствен магнит, а за група от такива, както аз го разбирам.

Иван БГ:
Здравейте,
става ми вече досадно. Това за което пиша, вече съм го писал. Въртим се в кръг. Вижте отговорите 654, 672, 802, 839 и още други. Просто тъпчем на място, няма смисъл. Има диаграми, има страници от дневниците ми има всичко, какво повече? Това което искате да видите тук не е мястото, мястото е другаде и аз знам къде е. Това е!
Бъдете!
Иван

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: Иван БГ в Май 22, 2017, 01:42:15 pm ---Здравейте,
това е пост в който се повтарям за някои неща, но това е продиктувано единственно и само, за да се уверите че това което публикувам е продиктувано от базата на моите опити в тази област, а не от книгите и законите на "ЧУГУНЕНИТЕ ГЛАВИ", които казват това "ДА" това "НЕ". Дали греша, или НЕ, това си е за МОЯ сметка. Дали го приемате, или НЕ, това си е за ВАША сметка. Това е моята позиция!
Бъдете!!!
Иван

--- Край на цитат ---
Ясно, #654 хвърля пълна светлина в/у невежите! Разбрах какво е симетрично и асиметрично поле.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия