Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
Петър:
За мен има 4 вида магнитни турбини.
1. V-gate(условно кръстено) видове конструкции които избягват по най-различни начини входящият момент - 95% са от този вид - такава е и тази тема. При тези конструкции няма ротация.
2. Асиметрични - В ротацията са включени както статорните магнитни полета също така и роторните магнитни полета. Една стъпка се състои се от два компланарни право-противоположни вектора, които имат една и съща директриса, задължително равни по големина, но с противоположни посоки. Стъпката се състои от 32 такта нагоре. От отговор 588 съм поместил енергийните схеми които е от 64 такта на стъпка, по която работя в момента.
3. Симетрични - В ротацията участват само роторните магнитни полета. Стъпката се състои от 8 такта
4. Хибридни.
Иван БГ:
Здравейте,
Благодаря Ви Петьо! Това е всичко, което трябва да се знае. Другото е пари, и много много работа. Аз имам един къс разказ: "На Еверест не се живее! Важно е базовият лагер да бъде максимално близко до него, за да го изкачиш когато трябва, но и да слезеш жив!"
Бъдете!
Иван
Иван БГ:
Здравейте,
телескопични болтове.
ndm:
Залагам на 69-та страница от съкровените записки достъпни само за избрани. Въпреки, че на 66-та таях големи надежди. Но някак си 66-та е прекалено симетрична за същността. Но след нетърпелив престой от наша страна, дойде и заветната 69-та, вече асиметрична страница при която
--- Цитат на: Иван БГ в Ноември 15, 2018, 09:44:02 am ---наблегнах за промяната на отстоянията между входа и изхода заменях едно решение с друго където триенето и изместването ставаха все по-малки и малки, за да се увеличи разликата между входа и изхода.
--- Край на цитат ---
69-та асиметрична страница може би ще бъде ключова, но зависи дали ключаря ще ни оцени правилно, дали правилно сме я заели.
--- Цитат на: Иван БГ в Ноември 15, 2018, 09:44:02 am --- в това е тайната как да я кажа, няма как.
--- Край на цитат ---
За сега всичко е в неговия аватар.
Vector:
Каква дебелина са болтовете?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия