Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (199/232) > >>

Михаил Кузмов:
Нещо обърках та ще добавя:

Би ли обяснил на невежата публика, как 'онези' адаптери за китара регистрират тона? Нямаме движение на бобина нито на магнит! И не само тези устройства. Сещай се!

Да отбележа, "гумата" дето трие постовете, не е забелязала това!

caduceus, съберете се в твоят форум. Хем ще се лъжете един на друг, хем ще си вярвате, така няма да има спам, спамъри, чугунени глави и тям подобни!

Иван, какво да си мисля? Ударил си го на самосъжаление!

Аз пак си повтарям офертата, "билетче за кино" на стойност 1000 лв. помните ли? Който покаже, получава ги!

Ksurnev:
Майсторе, извинявай, много съжалявам, че трябва да го кажа, но не трябваше едно време да сменяш името на форума: - "форум за свободна енергия".
Това изпусна писачите и тези, които ги сърби клавиатурата.
Мног свестни хора се махнаха заради писането на глупости.

Vector:
Както казва Енталпии ,в форума се пречи активно за да не се изкара СЕ .
Трябваше ми бая време да стигна до този извод!явно съм доста наивен ...
няма да коментирам технологията на Иван,защото не би било коректно!имах
уникалната възможността да си контактуваме и да ме"светне"в някои неща....
Надявам се, че ще мине време и Иван ще продължи с развитието на темата.
До тогава ще помоля да не се пише в нея-нека я запазим чиста...

nizo:
Майсторе, да ти обясня някои неща за модерацията. Ти като модератор имаш доста внедрени инструменти, за да служиш на потребителите. Права ти се дават, за да изпълняваш определени задачки, а не защото си по-умен, по-красив и по-силен от другите. Нека ги изброим тези права и да видим, кое от тях е минимално и достатъчно, за да си вършиш работата:

- ниво 1: може да изменяш текста на всеки пост във форума

- ниво 2: може изтриеш всеки пост във форума

- ниво 3: може да забраниш на определен човек, да пише за определен период, но да може да посещава и чете форума

- ниво 4: може за забраниш на определен човек, да посещава форума за определено време

- ниво 5: може за забраниш на определен човек, да посещава форума за постоянно

- ниво 6: може да изтриеш акаунта на определен човек

... както се вижда, ниво 1 е напълно достатъчно да си вършите работата. Какво може да ти напише даден потребител, което ти да не може да коригираш? Обиждал те е ?! Може да премахнеш обидата и да оставиш смисленото в поста. Ниво 2 се явява частен случай на ниво 1, където след корекцията, постът остава празен, т.е. той е изцяло нападка, обида или спам, то може да го изтриеш и толкова, драги Майсторе. До тук може да посягаш към правомощията, за да си вършиш задълженията на модератор. Да речем, че в краааен случай може да посегнеш към ниво 3, когато някой настоятелно и демонстративно нарушава правилата.
В случай, че си психически уравновесен и разбираш какво могат да постигнат нива 1 до 3, то изобщо не би трябвало да посягаш към нива 4 до 6. Няма просто как да има спам, личностна нападка или глупост, която ти да не може да коригираш с ниво 1. Кой ви пречи да коригирате постовете? Не, че нещо, но то и сега всичко е под ваш контрол, т.е. всичко което излиза в ефир е минало през вашият филтър. Това по повод:

--- Цитат ---После - приемане, вход и постване САМО СЛЕД АДМИНИСТРАТИВНО и  МОДЕРАТОРСКО РАЗРЕШЕНИЕ.
--- Край на цитат ---

Ако ти си прочел пост и си го оставил да съществува, значи е минал модераторско разрешение, не е ли така?

ppipilica:
И един съвет, приятелски, прекаленото модериране и показване на сила ще изгони стойностните писачи от форума, има доста такива в нета  където са останали само началници и потребители дето си чешат клавиатурите с плява по темите. Пък и това не мога да го проумея как може да се връзвате на тролове дето плескат простотиЙ по темите и ви се радват на старанието с което им отвръщате, че и се ядосвате и се засягате.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия