Здравейте,
помолих ви да оставим тези който искат да експериментират, а Вие пак започнахте да се разлиствате.
Г-н tsvetan.filev от законите който сте публикували мога само да се съглася с този на Ампер, и поправката му във второто уравнение на Магсуел. За всичко останало разликата се състой само в едно: КЛЮЧ електромагнетизма съществува когато има ток. Включиш ключа - има. Изключиш ключа - няма. А магнетизма съществува защото Е. Ще ви публикувам два магнита Вие ми определете магнитните линии и дали важи правото на дясната ръка, или разните там други свойства, който са стъкмили, че има в магнетизма.
Г-н ppipilica, аз влязох във форума без да взема съгласието на моите донори. Когато научиха стана голям скандал. Успях да изтрия някои от постовете, но други останаха. Помолих Майстора да изтрие останалите, но той така и не ми отговори. Накрая получих разрешение от тях за една година. Влязох във форума на 13.06. това е крайния срок, каквото стане стане. Вече писах: Пуснах духът от бутилката. Остава само да разбера дали е бутилка, или кутията на Пандора.
От тук нататък ще отговарям само по двете теми. Такава е и темата. Моля да ме разберете.
Бъдете!!!
Иван