Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Зареждане на вода с музика

<< < (6/11) > >>

Михаил Кузмов:
Хъм ! Хъм ! Vevtor, не разбрах кой знае какво от гледането ! Ще изчета и коментарите ! Впечатлих се от метода ! За сега имам само едно чувство ! Енергията на това "облъчване" е твърде голяма за пламъчето което виждаме от епруветката ! Все пак човека движи и стърлинг !
Може би е по добре това отклонение от темата да се премести при "разлагане на водата" ! Тук са намесени и други принципи и ще бъде добре да се коментират не само от "музиканти" !

paparosko:
Интересен развой на темата.

За мен, грабне ли ме някоя музикална творба, тоналността и няма никакво значение - дали ще бъде в ЛА (440 Hz) или ЛА - (432 Hz) или МИ или СИ...
И обратното - мога да слушам 10 музикални произведения в тоналност ЛА, а само едно да ме трогне.
Много често в музиката по време на изпълнението на определена песен, в подбран момент се използва качване на тоналността, обикновено с един тон, което не само не намалява, а напротив усилва въздействието и.

Може пък приемането (в онези години) на честота 440 Hz като базова да е било просто за улеснение, защото е все пак кръгло число.

:)

PyroVeso:
Колега Paparosko, нещата са многостранни и многообхватни. Това, че някой аспект ти се е губел (...то на повечето хора им се губят повечето аспекти де :) ) не е болка за умиране. Човек дори не подозира за него ако не го знае, или "случайно" не го открие.

Бога ми, точно за това изобщо не подозирах (на съзнателно ниво), макар че случайно го бях напипал някак си...

Брадатия:
Тази програма за конвертиране на mp3 само платена ли е?

miromad:

--- Цитат на: Брадатия в Май 07, 2014, 07:58:34 pm ---Тази програма за конвертиране на mp3 само платена ли е?

--- Край на цитат ---

Ако питаш за тази, която съм качил, то тя е платена. Обаче вече е безплатна  ;D
Трябва само да си я дръпнеш от по-горния ми пост.
PyroVeso, за битрейта е точно така - винаги е 128 kbps. Но в следващите версии този проблем ще бъде оправен /поне така казва програмиста, който е правил конвертора/.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия