Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Зареждане на вода с музика

<< < (9/11) > >>

edin:
Пак се оплитаме в думи и фрази. Нищо не работи, без участието на човешкото съзнание и човешкия мозък. Да ти е хрумвало, че брашното може да е било заредено от даващия го? И естествено, че ако е така, то ще действа дори по-силно от суплемента, защото е в по-голямо хомеопатично разреждане. Ако аз ти подам чаша с вода и кажа, " Ето, това е лекарство за теб" , то вярвай ми, че водата вече е заредена. Много хора имат добро био поле и могат да зареждат вода и др. неутрални носители. Пак ще кажа, че плацебо няма. Има процеси, които умишлено се потулват от научния елит, за да си въртят някои хора бизнеса.

Аtos:

--- Цитат на: juliang в Май 28, 2015, 07:33:31 pm ---В случай че водата чете мислите ми в момента на лепенето, аз не виждам причина да лепя каквото и да е.

--- Край на цитат ---

Да, така е! Но тези мисли трябва да се изразят чрез звук или образ! Ако имаш търпението да стоиш над чашата и да си повтаряш мисълта на глас няколко часа - 4 или 8, пак ще се получи!
Относно плацебо ефектът...ИМА ГО, но за да се прояви, лекуваният трябва да ЗНАЕ, че пие някакво "лекарство", отчети го!
При хомеопатичните въздействия, резултатът е налице и когато "пациентът" няма идея, че го лекуват - т.е.  ако ти обработвам водата, която пиеш без да го знаеш, резултат пак ще има!
Менталната обработка на вода или друго (което ти влиза в организма), не е задължително да е направена от теб самия! Дори не е желателно, понеже трябва да е от човек, знаещ принципите и вярващ в тях.

edin:
Какво е плацебото? Мозъкът на човек, сам създава лекарството. По-точно, булбът на малкия мозък, задейства процес на катализа, при който от етера се усвояват намиращите се в колоидно състояние 44 химични елемента, изграждащи човешкия организъм. Попълването на запасите от липсващи или премахването на излишни елементи, възстановява здравето. Може и да съм банален, но без радиестезията на Тюрен, няма да стигнете до истината. И Тесла го е казал кратко и ясно. " Ако искате да разберете вселената, мислете за енергия, вълни и честоти" . Да е споменал нещо за материя? Не.

juliang:

--- Цитат на: edin в Май 29, 2015, 09:57:33 am ---Пак се оплитаме в думи и фрази. Нищо не работи, без участието на човешкото съзнание и човешкия мозък. Да ти е хрумвало, че брашното може да е било заредено от даващия го? И естествено, че ако е така, то ще действа дори по-силно от суплемента, защото е в по-голямо хомеопатично разреждане. Ако аз ти подам чаша с вода и кажа, " Ето, това е лекарство за теб" , то вярвай ми, че водата вече е заредена. Много хора имат добро био поле и могат да зареждат вода и др. неутрални носители. Пак ще кажа, че плацебо няма. Има процеси, които умишлено се потулват от научния елит, за да си въртят някои хора бизнеса.

--- Край на цитат ---
edin, тези таблетки се произвеждат на поточна линия, практически без участие на човек. Не ми разправяй за зареждане. По твоята логика един човек с добро излъчване може да седне на гишето в аптеката и на всеки влезнал да дава по опаковка витамин С без дори да се интересува от рецептата...
Да, това е подход, обаче на ... църквата. Там за всяко заболяване се "предписва" изричане на молитва, поръсване със светена вода и окадяване с тамян. И макар и странно, това работи. От векове. Но пак казвам - това само активира силите на организма на болния да се бори сам с болестта, няма нищо общо с зареждане на водата или други подобни.

--- Цитат на: atos в Май 29, 2015, 10:06:47 am ---... При хомеопатичните въздействия, резултатът е налице и когато "пациентът" няма идея, че го лекуват - т.е.  ако ти обработвам водата, която пиеш без да го знаеш, резултат пак ще има!

--- Край на цитат ---
Не си прав, но за съжаление няма начин това да се докаже. Нито моята, нито твоята теза, защото самото начало на експеримента вече предполага, че човек ще знае.

И все пак исках да се върна на това, за което почнах да пиша в тази тема, а именно зареждане на CD-ROM с "добри пожелания" през интернет и чрез хардуера на компютъра, и последващо зареждане на вода от този диск. По вашите думи ще е много по-ефективно просто да сложиш чаша с вода пред монитора, на който има изписан текста "Аспирин"... но едва ли има някой толкова откачен, че да седне да го прави.

edin:
Свободен си, да вярваш, в каквото искаш. За мен е без значение, кой в какво вярва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия