не не, Врановски разглеждайки системата на Тесла вие се разсейвате и отклонявате към други аспекти, които аз самия не разбирам и се обърквам като ги чета, нещо много неразбираемо, объркано и повърхностно ми се вижда това което пишете (като манджа с грозде), ако може да обясните по просто (така както аз съм се опитал), вие пишете за "изравняване на потенциали", "пробив за изравняване"?, хайде "лаг" разбираме какво е, а невидимостта как по-точно и конкретно се формира при изравняването на потенциалите, така че да може да се разбере по прост начин?, за черната дупка не бих искал да коментирам. Вектора на гравитацията също е малко объркващо?, както посочих в една публикация, г-н Кубрат Томов обяснява антигравитацията като в резултат на фазово отместване на самите гравитационни вълни, Боб Лазар потвърждава това, което посочва г-н Томов, той говори за абсолютно същото, ако има някаква връзка с това което пишете би било чудесно. По натам разглеждате "скаларните вълни", които би трябвало да представляват "електрически вълни", тай като под скаларно поле всъщност би трябвало да се има в предвид електрическо поле, съставено от онези силови линии (лъчи), а какви са тези стоящи скаларни вълни?, за останалото нататък е прекалено сложно и нелепо тъй-като се намесва гама радиация, ферорезонанс и студен ядрен синтез, с две думи безкрайно объркващо и непонятно, (все едно пиша каквото ми дойде на ум), така ми звучи всичко това. Извинявам се че пиша по този начин, но съм убеден че едва ли някой би разбрал нещо конкретно от този буламач, нека да е всичко едно по едно дето се вика