„Просто това, което комунистите сториха на българския народ за 50 години, не са успели да го направят нито византийците за 200, нито турците за 500 години.“
Не съм фен на комунистите, но това, което сториха на България евроГейските триполови психопати, само за 25 години, е най-големия геноцид извършван някога срещу българския етнос през хилядолетната ни история. Само за 25 години българската нация се стопи с 2 000 000 (ДВА МИЛИОНА) души, без война, а само с изпълняване на еврогейските „ценности“ и плана Ран-Ът за унищожаване на българите. Надявам се много скоро народа да се осъзнае и да се вдигне и да помете един път завинаги продажниците, антибългарите и ционистките марионетки, които 25 години пият кръвта на българите, като кърлежи.
Следва национализация на банките и стратегическите отрасли в икономиката, съд за виновните и конфискация в полза на държавата на всичко откраднато по време на 25 годишния геноцид, което някои наричат „демокрация“, а според мен това е чист фашизъм. Забрана със закон на етническите партии и всички антибългарски НПО начело с БХК, Атлантическия клуб на безродника Паси и всички останали, забрана на всички секти. Изгонване на американските военни от нашите бази, напускане на ЕС и Нато, не, че сега сме легитимен член, забрана на гей парадите на обществени места и проповядването на гей-либерастията по медиите. Връщане на задължителната военна служба и най-вече на строителни войски, за да могат всички цигани, които са неграмотни да минават през тях, за да се образоват и научат на труд. Екстрадиране на всички нелегални икономически емигранти от България, връщане на смъртното наказание. Гласуване на закон, който квалифицира, като терористичен акт кражбата на проводници, тръби и други съоръжения от електрическите и водните инсталации, жп мрежата, метрото и други инфраструктурни обекти с голямо обществено значение, както и нападението на възрастни и други хора по домовете им с цел кражби и/или изнасилвания. Гласуване на закон за частната собственост и либерализиране на режима за огнестрелни оръжия. Задължително обучение поне до 8-ми клас.