Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 485260 пъти)

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
  • Публикации: 299
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #765 -: Юли 08, 2016, 08:38:05 pm »
    Позоваването на лентата,брадва, секира, чекийка и.т.н. показва изключителна ниска умствена хигиена.

Неактивен getca

• Сериозен Експериментатор
  • Стабилен
  • Публикации: 764
  • https://t.me/BGfreeman
    • http://analogov.com
« Отговор #766 -: Юли 08, 2016, 09:35:55 pm »
Позоваизключителна ниска умствена хигиенаването на лентата,брадва, секира, чекийка и.т.н. показва изключителна ниска умствена хигиена.
Еми, Dedo pop-е, аз съм си  със зацапан ум, ко да прайш...нехигиеничен един вид, мда...затуй препубликувам писания на хора със същите проблеми. Та така...ти като чиляк с чистоплътна умствана среда не ги чети, моля. Що се обременяваш, а?!.. Пък който трябва и има работещо сиво вещество на правилното място ще си направи правилните изводи.
Прощавай, нищо лично и се извинявам за жаргона по-нагоре.
Нали демокрация, бре...рече Атос-а...или нещо не съм доразбрал?!

Yoro

• Гост
« Отговор #767 -: Юли 09, 2016, 01:32:49 pm »
Здравейте колеги!

Не се дрънкайте за глупости. Всеки народ си заслужава начина на живот щом си трае. Повечето от Българите чакат някой да ни управи.
Няма такъв. Ние трябва да се оправим.Нихилизма ни се насажда нонстоп.
Няма никъде да прочетете и чуете. Например фразата. В малък Лихтенщайн.
А В МАЛКА България. Почти всеки ден. :) Набива се в главите на Българите, че са дребни, нищожни.
Ние сме най независимата нация. :) От нас нищо не зависи. :)
Според мен това са простотии и е крайно време да се престане с този нихилизъм. Много българи са доказали пред света, че не са дребни и нищожни.
Това което е показала жената пред света е истина и не трябва да я оплюваме а да се замислим и да направим необходимото за да живеем и ние Българите като ХОРА. От всички ни зависи кога ще се случи това. От нас зависи.
България има всичко необходимо само трябва да се работи в правилната насока.Трудно ще се изкорени злобата и проклетията, но лесно няма.
Позволихме на червения октопод да унищожи производството и да ни ограби.
Сега ще е трудно, но не е невъзможно.
Все още е възможно България да стане райско кътче от света. Още не е унищожено всичко.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #768 -: Юли 09, 2016, 06:24:50 pm »
Геца, това е тъжната истина!
Не би го разбрал само някой, роден след "прехода" или друг, който не е преставал  да живее в началото на миналия век (за него нещата са си същите).

"...ниска умствена хигиена..."
Ами...предпочитам да съм ерудиран, интелигентен простак - циник, отколкото тъп лицемер и подлизурко!

Да, трогна ме въпросното "писание"...заседна ми "буца в гърлото"...признавам си, не, че е нещо, което не го знаех...но не признавайки грешките си, няма как да искаме нещо тук да се развива в градивна посока!

Вижте какво казва за нас човек, който има достатъчно данни за безпристрастен анализ, без емоции, без предубеденост...
Не е приятно, но е ИСТИНА:
http://www.klassa.bg/news/Read/article/249782_%D0%9A%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%8A%D0%BD+%D0%BA%D1%8A%D0%BC+%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB%3A+%E2%80%9E%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D1%8F+%D0%BD%D0%B5+%D0%BC%D0%B8+%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5!%E2%80%9C

"Градете общество, финансирайте науката, образованието, културата и здравеопазването. Наблегнете на морала и хуманизма, образовайте гражданите в изконните европейски ценности, върнете философията, реториката и етиката в училищата. Накарайте хората да мислят. Създавайте човеци, а не роби подтиснати и унижени. И тогава тези човеци, възпитани в духа на хуманизма, солидарността и морала, ще създадат общество, а обществото ще създаде икономика – стабилна и просперираща. Всичко останало е България. Затова, моля ви, не ми давайте за пример българите!..."

« Последна редакция: Юли 12, 2016, 01:41:50 am от atos »

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
« Отговор #769 -: Юли 11, 2016, 07:41:54 am »
  Лъжа е. Поредната измислица. Би ли обяснил защо не го откривам в klasa.bg? Сравни и заглавните редове на истинския и "създадения" сайт.А като видим че няма и позоваване на първо източник....

Неактивен бай Теню

• Сериозно Активен
  • Публикации: 473
  • Чем больше узнаю людей, тем больше нравятся собаки
« Отговор #770 -: Юли 11, 2016, 09:55:06 am »
Аз като прочетох поста на getca не само се натъжих а дори и просълзих. Тази наша държава със най хубавата земя в Европа от Малко Търново до Видин 600км и от Петрич до Силистра пак толкова с население колкото един Истанбулски квартал вместо да живеем богато и достойно благодарение на измекярите и мекеретата които ни ръководят сме на такъв хал, че да бягаме от собствената си Родина в търсене на препитание и достоен живот.   Просто май че само това е решението

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #771 -: Юли 11, 2016, 12:16:38 pm »
Дедо попе...
Кое е лъжа?
Кое от написаното не е вярно?

И какво значение има кой го е казал - дали Сулю или Пулю?

Неактивен nizo

• Стабилен
  • Публикации: 751
  • Thoughts become things!
« Отговор #772 -: Юли 19, 2016, 12:52:19 pm »

Не се е минало много време от оная епоха, когато можеше да се познае, да се направи разлика между родолюбеца и шпионствующата шуга, но за жалост, днес твърде мъчно е да се произнесе човек от един път.

Захари Стоянов

Неактивен Vetap

• Сериозно Активен
  • Публикации: 423
« Отговор #773 -: Юли 19, 2016, 03:03:18 pm »
Много истини са казани в интервюто за да бъде истина. Явно някой билгарски "будител" стои зад това, но за съжаление нещата стоят точно така. Колкото и да не искаме да го признаем, "СОЦИАЛИЗЪМА" беше златен век за България. Да сравним 1944 и 1964 ( 20 години по - късно).Даже Дочо, отявлен антикомунист и фашист, напуснал България по политически причини през 1979 призна със сълзи на очи. " Комунистите бяха по - добри стопани". От страни нещата се виждат по-ясно и доста българи очакваме златното време за България да се върне. Не руския социализъм, а едно здраво и интелигентно поколение, което да изрине тази пасмина, която ни управлява. Интересното е че "навън" от България всички българи така или иначе преуспяват а защо не можем да си оправим държавицата - просто нямам отговор. Деградация! Щом се прибера в България започвам да се дразня от промяната, която е настъпила с близки и познати. Някаква летаргия! "...сън мъртвешки"...както беше казал Ботев.. и да продължим "....свестните у нас смятат за луди... Кога ще се изживее това - не знам. И дали ще се изживее.... 

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
« Отговор #774 -: Юли 19, 2016, 04:48:50 pm »
    Социализъма беше най-гадното време на 1300годишна България.  45 год. концлагер. А задължителната казарма? Концлагер в концлагера. Да те подготви да слушкаш ...

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 283
  • Гениалното, винаги е просто
« Отговор #775 -: Юли 19, 2016, 05:34:22 pm »
Има ли държава, това е форма на робство,  по-добро или по-лошо.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #776 -: Юли 19, 2016, 06:11:18 pm »
    Социализъма беше най-гадното време на 1300годишна България.  45 год. концлагер. А задължителната казарма? Концлагер в концлагера. Да те подготви да слушкаш ...

Дедо Попе...пак ще ти опонирам (не е тенденциозно, просто тъй се случва) :D

Именно задължителната казарма правеше от момчетата - мъже, на които можеше да се облегне жената и цялото семейство - оттам и обществото! Възпитаваше "оправност" и отговорност!
Подчертаваше личните качества - стабилните се ошлайфваха, а смотаните - осъзнаваха, че са такива!
Не знам ти каква казарма си карал, моята беше сурова, но не съжалявам за това!
Дали са повече мъже сегашните "оскубани пилета", които си епилират краката и си скубят веждите?
Че те ползват повече козметика от жените, бре?
Да, сега имаш "псевдосвобода" да "изразиш себе си", но на кой му пука (от горепоставените) за твоето мнение?
Имаме една ИЛЮЗИЯ за демокрация, но на каква цена?

Неактивен g1905

• Beginner
  • *
  • Публикации: 96
« Отговор #777 -: Юли 19, 2016, 06:13:49 pm »
  А задължителната казарма? Концлагер в концлагера. Да те подготви да слушкаш ...

Премахването на казармата беше най-голямата грешка. Погледнете сегашните младежи - гейчета и лигльовци!

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
« Отговор #778 -: Юли 19, 2016, 06:30:50 pm »
     Атос, по тежка от мойта не си карал-7 години овцифер в Звездец.Та мога да ти разправям много.Жалко че не си разбрал истината за задължителната казарма.Един жесток концлагер който те подготвяше за живота навън.И те подготвяше за послушник в живота.Защото ако не си послушник ще ти е много ама много тежко.Мачкането на индивида беше поставено на висота. И помниш ли няма уволнение а безсрочна отпуска. А хилядите безсмислени запаси?
     Знаеш ли какво бе първото което разбрах? Че всичките Марксиско-ленински педагогики,етики,естетики и други словесни буламачи се отнасят за друга галактика.В нашата не виреят.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #779 -: Юли 19, 2016, 06:57:55 pm »
Да, но го обръщаш на цялостна идеология...не говорим за това, а за човешките ценностни норми, тогава и сега!
Имаше морал, догматичен но...все пак морал!
Имаше сигурност, инсценирана, но все пак - сигурност (в утрешния ден).
Кое сега е по-добре? Жените имат едно времешния свян? Или мъжете са мъже?
Децата ли ги учат по-добре в училище?
Или болниците са по-устроени? Здравеопазване...по- достъпно сега?
Или пенсионерите могат да живеят без помощ от децата си?
А циганите? Както каза Бат Ванко - всеки от нас храни по 1-2-ма, без да го е искал...
Кое е по-добре, само това ми кажи?

П.П.По една случайност...роден съм в Звездец...ирония, нали?
(служих в Марица)