бай Теню, не всичко в живота се измерва в пари. Що за ценности и възпитание имате, като ще измерваме разходите за почитане на народната памет? Все едно да пестиш от помена на починалите близки и роднини. На този парад се стичат всяка година над 600 000 роднини на загинали в отечествената война, няма семейство което да не е засегнато от убийствата на фашистите, а ти ми говориш за разходи - ПАРИ! Жалък си!
juliang, пишеш се за акълния, а ми даваш наивни примери. Как не съм бил разбрал, че Кончита Вюрст било роля?
Е гати смешника
Мога да правя разлика в роли, има и такива, но вземи малко повече да се запознаеш с някой за когото твърдиш, че познаваш, че бил артист. Този специално си е жив педал и неговото никак, ама никак не е роля. Дори е болен от спин, сам го разтръби. От малък си е педал.
Но не това е важното, какво си мислиш, че ми доказваш с това? Да не би да си си помислил, че вярвам, че при руснаците няма ни един педал? Във всяка нация има такива, имат и соросоиди, имат от всичко дето го има на запад. Въпросът е, че това не им е държавна политика и приоритет - потискат подобни явления, защото те са вредни за обществото. Много елементарно е да ми даваш подобни примери, доказващи какво?
Радико, ти по същия начин, какво искаш да ми кажеш с тия глупав поздрав? Да не си мислиш, че от теб разбрах какво има в Русия и че и там няма прости хора да стават педали или да имат соросоидни идеи?
И какви ме интересува, че ти харесвали педалите и джендърите? Ако търсиш съвет, дали и ти да не станеш като тях, ако се двоумиш, кажи го направо, не така заобиколно. Щом е така дай Боже повече джендъри да се въртят около теб - роднини, близки, комшии, колеги, пожелавам ти го от сърце.
Аз като не харесвам такива изроди, как покрай мен няма такива, ами те не виреят, не ме и търсят.
Ставаше въпрос за 9-ти май, победата над фашизма, за над 20 мил загинали невинни хора, нападнати в собствената им държава, а вие се интересувате от джендъри. Да бяхте имали поне малко признателност и съчувствие? Хора ли сте или дървени философи, които от хиляди постове във форума не сте представили нито една своя идея на практика, не сте подарили нищо от себе си на форума, а изхвърлячи?