Kапанадзе никога и никъде не е казвал „резонанс в резонанса“, а казва „держите резонанс и все получится“ и „направете правилен Тесла трансформатор и сами ще разберете всичко“. Имам абсолютно всичките му клипове, даже на тези в, които говори на грузински, имам и превода на руски и всички интервюта. Гледал съм ги и съм ги слушал хиляди пъти и никъде той не споменава „резонанс в резонанса“, този термин дойде от руските сайтове и е погрешен. Толкова за резонанса.
Като погледнете схемата на патента, там ясно се вижда, че прибавката се получава още в първата част на схемата, посредством положителна обратна връзка един път, и после в описанието на патента се казва, че допълнителната енергия се извлича посредством биене на честотите между първата и втората бобини. Тези бобини, които са дадени на патента не се виждат на нито един от клиповете. Това, което се вижда, са бобините за преобразуване на енергията. Качвам схема на патента на Капанадзе и снимка на „гринбокса“ от вътре, за която не мога да гарантирам, че е автентична.
Радико, Капанадзе не е лъжец, той е гений и заслужава да му отдадем нужното уважение.