Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
управление на монофазен асинхронен двигател / генератор
Радико:
--- Цитат ---Пак казвам - правил съм сума ти тестове, но си трябват много, а аз съм го позарязал в момента. По ме вълнува генераторният режим. Дали да го правя.
--- Край на цитат ---
Ами да определено си струва да се прави.
Противно на изказването на coke2k ще кажа:
Точно обратното е асинхронните генератори могат да дадат изключително голяма мощност на единица обем и се влияят изключително малко от оборотите, На практика честотата им почти изобщо не зависи от оборотите им. заради тези им качества се използват масово в техника при която теглото е от съществено значение, примерно самолети и подводници. Особенно когато са направени да работят на 400 херца при еднаква мощност теглото им намалява 7 "седем" пъти спрямо същата мощност при 50 херца.
НО
имат малко сложно управление, тоест възбуждането им става през работната намотка и на практика се управляват по реактивен път. С регулиране на капацитивен товар свързан към работната намотка.
Ако си от София с удоволствие бих се включил в проекта след като се върна в България.
Това ще стане най-късно през септември.
coke2k:
1 Вариант - Трябва да се върти с надсинхронни обороти и да е включен към мрежа захранена от друг източник. (малко сложничко и зависимо от оборотите)
2 Вариант Паралелния кондензатор подбран според напрежението и оборотите и при наличие на остатъчен магнетизъм в ротора само при развъртане реактивно започва да подмагнитва и двигателя става генератор - обаче при надвишаване на определена стойност на оборотите кондензатора действа спиращо - отново ограничения относно оборотите или трябва да си играем с капацитета - пак сложно.
И трето почти всички индустриални или битови генератори *масово* са с друг тип алтернатори , не и с асинхронни.
Поради тези причини смятам, че не е подходящ за генератор. Може и да бъркам - поправете ме.
А като мотор предимствата са безспорни.
Но това не е толкова важно, нека се придържаме към темата и да го видим въпросния регулатор в действие ако е възможно видео.
Радико:
И аз казах, че управлението е малко сложно. Най-простият вариант е с регулируема група кондензатори, но това не е единственият вариант. Такива генератори не се използват масово като големи машини, но всички бензинови и дизелови агрегати до 15 киловата са с асинхронен генератор. Е там възбуждането е решено по малко по друг начин защото това са машини произведени да бъдат генератори и са навити по съответният начин, тоест имат и възбудителна и работна намотка в статора.
Отделен е въпроса, че при мощности до 800 вата май най-ефективно е комбинация от постояннотоков генератор и инвертор.
krasias:
Да Радико, само че тези асинхронни агрегати не са с кафезен ротор накъсо, това е разликата.
coke2k:
Да да така е , ама нека да не бягаме от темата. Нека наблегнем на честотното. Аз лично бих желал да видя видео ако е възможно на регулатора и какъвто и да е по мощност мотор и по-специално на ниските обороти.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия