Онези от БАН, са най-големите агенти на матрицата и елита.
Ще напиша нещо, което не смятах да напиша, но се получи една синхроничност и затова, ето какво ми се случи.
Миналия месец, пред очите ми се материализира НЛО, космически кораб с големи размери. Накъде около 30 метра в диаметър минимум. Видях червено светещо кълбо над квартала и когато извадих камерата да го заснема, това кълбо се превърна в две кълба. Едното кълбо, просветна в синьо и двете угаснаха, а от нищото се появи космическия кораб. Карах колата и снимах, но камерата блокира, заради кофти ъпдейт. Много ме е яд.
Спирам колата и излизам, а на пътеката до мен, човек си разхожда кучето и зяпа в небето. Поглеждам към небето и виждам, как кораба бавно прелита над града, а човекът лаконично ме попита "Какво е това". Кораба имаше форма на гъба без пънче, беше черен и нищо не светеше по него, когато от малко кълбо светлина се материализира в 3D.
Вчера моя позната ми казва, че разказала случката на някакъв от БАН, а той и изтърсил "Може да е видял, северно сияние, а аз ти ГАРАНТИРАМ, че извънземни не са идвали на земята от поне 100 години. Ние постоянно наблюдаваме небето". Смях, смях........
Пожелавам и на вас да видите такова нещо. Грандиозно е. А онези са тук, от мнооого години, но се крият